Size zafer yakışır

Güncelleme Tarihi:

Size zafer yakışır
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 1999 00:00

Haberin Devamı

G.Saray, Devler Ligi'ndeki son sınavına çıkıyor

Sarı kırmızılı ekibimiz, (H) Grubu'ndaki 6. maçında konuk edeceği Milan'ı Ali Sami Yen Stadı'nda devirerek, yoluna UEFA Kupası 3. turundan itibaren devam etmek istiyor. Saat 21.45'te başlayacak maçı İspanyol Lopez Nieto yönetecek.

Ya devam ya tamam

G.Saray, Şampiyonlar Ligi (H) Grubu'ndaki 6. ve son sınavını bu akşam İtalya'nın Milan takımı önünde verecek. Grubunda oynadığı 5 maçta 4 puan toplayan ve 2. tur şansını kaybeden sarı kırmızılı ekibimizin yoluna UEFA Kupası 3. turundan itibaren devam edebilmesi için rakibini mutlaka yenmesi gerekiyor. 6 puanlı İtalyan takımı gruptan çıkabilmek için galibiyetin yanı sıra, diğer maçın sonucunu bekleyecek.

Hakemler İspanyol

Ali Sami Yen Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İspanya Federasyonu'ndan Antonio Jesus Lopez Nieto, Victoriano Girladez Carrasco ve Miguel Angel Vegas Trapaga hakem üçlüsü yönetecek. Galatasaray'da cezalı Suat oynamayacak. Hagi'nin durumu ise maç saatinde belli olacak. Milan'da ise Costacurta ile Leonardo sarı kart cezalısı. Alberti'nin de hafif sakatlığı var.

UEFA’ya gideceğiz

‘‘Milan'a kaybedersek dünyanın sonu olmaz’’ diyen G.Saray Teknik Direktörü Terim, bu akşamki maça 3 puan için çıkacaklarını söyledi.

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, ‘‘UEFA Kupası'na katılabilmemiz için Milan'ı yenmekten başka çaremiz yok’’ dedi. Terim, dün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi: ‘‘Beraberlik iki takıma da yaramaz, hele bizi hiç tatmin etmez. Kaybedersek de dünyanın sonu olmaz.’’

‘‘Her zaman iddialıyım’’ diyen ve eşiyle birlikte tavla oynarken bile kazanmayı düşündüğünü söyleyen Terim, ‘‘Her takım açık verebilir. Yüreğimizle birlikte kazanma felsefemizi sahaya yansıtmamız gerekiyor. İddia ediyorum, Milan'ı yeneceğiz ve yolumuza UEFA Kupası'nda devam edeceğiz’’ yorumunu yaptı.

Milan'ın yıldızlardan oluşan geniş bir kadroya sahip olduğunu vurgulayan ve birkaç oyuncunun eksiğini hissetmeyeceklerinden söz eden Terim şöyle devam etti: ‘‘İki takım da birbirinin zaaflarını biliyor. Az hata yapan kazanacaktır. Ancak biz ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyoruz.’’

Devler Ligi'inde ilk tur tamamlanıyor

Futbolda Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde ilk bölüm, bu akşam E, F, G ve H gruplarında oynanacak 6. hafta maçları ile tamamlanıyor. Devler Ligi'nde gruplarında ilk iki sırayı alarak 2. tur grup maçları oynamaya hak kazanacak 8 takım daha belli olacak. G.Saray'ın da yer aldığı (H) Grubu'nun diğer maçında 8'er puanla ilk iki sırayı paylaşan Chelsea ile Hertha Berlin, Londra'da saat 21.45'te karşı karşıya geliyor.

Tamamı 21.45'te başlayacak diğer grup maçlarnın programı şöyle: (E) Grubu: Olympiakos (Yunanistan)- Porto (Portekiz), Molde (Norveç)- Real Madrid (İspanya); (F) Grubu: Bayern Münih (Almanya)- Glasgow Rangers (İskoçya), Valencia (İspanya)- PSV Eindhoven (Hollanda); (G) Grubu: Willem II (Hollanda)- Bordeaux (Fransa), Sparta Prag (Çek Cum.)- Spartak Moskova (Rusya)



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!