Siyah başkaldırı

Güncelleme Tarihi:

Siyah başkaldırı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2011 00:00

Türkiye’yi yasa boğan terör saldırıları spor dünyasını da harekete geçirdi. Federasyonlardan kulüplere, sporculardan taraftarlara kadar herkes farklı bir davranışla şehitlerimiz anarken, terörü lanetledi. İşte federasyondan kulüplere, Türk sporunu, belki de hiç olmadığı kadar birleştiren eylemler...

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55ea0d96f018fbb8f867bba8

Beşiktaş, Dinamo Kiev maçına siyah forma ile çıktı.

F.Bahçeli kadın voleybolcular siyah tişörtle ısındı.

Eczacıbaşı voleybolcuları siyah kurdele taktı.

G.Saray ve F.Bahçe bu hafta siyah tişörtlerle ısınacak.

Ligdeki tüm maçlar 3 dakika geç başlayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun terör saldırılarında ülkeyi yasa boğan şehitlerimizi anmak için gerçekleştireceği organizasyonun ilki bu akşam Antalya’da yapılacak. Mardan Antalyaspor Stadı’nda, Medical Park Antalyaspor ile G.Saray arasında oynanacak olan 7. haftanın açılış karşılaşması, TFF’nin aldığı karar uyarınca saat 20.00 yerine 20.03’te başlayacak. Ayrıca haftanın diğer maçları da yine 3 dakika geç başlatılacak.

Haberin Devamı

Beşiktaş şehitleri unutmadı

/images/100/0x0/55ea0d96f018fbb8f867bbaa

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Beşiktaş, dün akşam Dinamo Kiev ile oynadığı maçta tamamen siyah renkten oluşan forma giydi. Siyah beyazlılar, önceki gün Ukrayna’da yaptıları antrenmana da ellerinde “Milletimizin Başı Sağolsun” yazılı pankartla çıkmıştı. Ancak UEFA maça pankartla çıkmalarına izin vermediği için bu döviz karşılaşma sırasında Türk taraftarların elinde tribünde açıldı.

Cimbom özel tişört hazırlattı

TERÖR saldırılarını internet sitesini karartarak lanetleyen Galatasaray Kulübü, bugünkü Medical Park Antalya maçı için de özel bir hazırlık yaptı. Sarı kırmızılılar, 24 şehidimizin acısını paylaşma adına özel bir tişört hazırlattı. Buna göre futbolcular karşılaşma öncesi ısınmaya dün tasarlanan farklı bir kıyafetle çıkacak.

Üzerinde “Acımız kalbimizde” yazılı tişörtler, bu sabah saatlerinde kargo ile Antalya’ya gönderilecek. Bunun dışında her iki takımın oyuncuları ve karşılaşmanın hakemleri de siyah bant takarken, mücadeleden önce saygı duruşunda bulunulacak.

Trabzon 61’de susacak

TRABZONSPOR Kulübü’nün, dün gece geç saatlere kadar teröre karşı resmi bir girişimi yoktu. Ancak bordo mavili taraftarlar, şehitlerimizi Bursaspor maçında anmayı unutmayacak. Daha önce 61. dakikada klasikleşen kutlamalarını yapan Trabzonspor tribünleri, bu kez aynı dakikada sessizliğe bürünmeyi planlıyor.

Haberin Devamı

F.Bahçe’den bayraklı tepki

Sarı lacivertliler dünkü antrenmandan önce tam kadro bayrakla poz vererek terörü kınadı.

SAMSUN maçı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe’de teknik ekip ve futbolcular, dünkü antrenman öncesi Türk bayrağıyla poz vererek terörü kınadılar. Sarı lacivertliler ayrıca, bu hafta sonu futbol ve diğer amatör branşlarda oynanacak tüm karşılaşmalarına da siyah tişörtle çıkarak ısınmalarını bu şekilde gerçekleştirecek. Hatta uygulama, ilk olarak dün akşam yapılan Eczacıbaşı-Fenerbahçe Universal kadınlar voleybol maçında hayata geçti.

Maça pankart

Pazar akşamı oynanacak Fenerbahçe-Samsunspor lig karşılaşmasında da sarı lacivertli futbolcuların ellerinde şehitlerimizi anacak bir pankartla çıkacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Kızlar siyaha büründü

AROMA Kadınlar Voleybol Ligi’nde oynanan Eczacıbaşı Vitra-Fenerbahçe Universal maçı öncesi her iki takım da ısınmaya siyah tişörtlerle çıktı. Kızlar ayrıca, yakalarına da siyah kurdele taktı. Basketbolda Partizan ile Belgrad’da oynayan Anadolu Efesli oyuncular da formalarına siyah bant taktılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!