Sivasspor'da yüksek gerilim

Güncelleme Tarihi:

Sivassporda yüksek gerilim
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2005 12:45

Beşiktaş yenilgisinin ardından Kayserispor maçının hazırlıklarına başlayan Sivasspor'un antrenmanında tartışan Ertuğrul ile Yasir, teknik direktör Werner Lorant tarafından soyunma odasına gönderildi.

Turkcell Süper Ligi'nde sahasında Beşiktaş'a 3-1 mağlup olan Sivasspor, deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını, kulüp tesislerinde Werner Lorant gözetiminde yaptığı antrenmanla başladı.

Sakatlıkları bulunan Hayrettin, Muhammed ve izinli olduğu öğrenilen Murat Duman dışında tüm futbolcuların katıldığı idmanda, kaleciler Petkoviç, Vedat ve Akın, kaleci antrenörü Aydın Artanlar yönetiminde takımdan ayrı çalıştı.
Denenmek üzere getirilen Kamerunlu orta saha oyuncusu Abdurahman Aboubakary da takımla birlikte idmana çıktı.
Isınma hareketleri ve uzun pas çalışmasının ardından futbolcular tam sahada topu uzun süre ayakta tutabilme ve top kapma çalışması yaptı.

Sivassporlu futbolcuların Beşiktaş yenilgisinin ardından oldukça gergin olduklarının gözlendiği antrenmanda, bir pozisyon sırasında Ertuğrul ile Yasir arasında tartışma yaşandı.

Yardımcı antrenör Engin Fırat ve futbolculardan Mehmet Yıldız tarafından sakinleştirilmeye çalışılan Ertuğrul ve Yasir, teknik direktör Lorant tarafından soyunma odasına gönderildi.

Bu arada, Mehmet Yıldız tartışmayı görüntüleyen basın mensuplarına tepki gösterdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!