Sivasspor tur için ümitli

Güncelleme Tarihi:

Sivasspor tur için ümitli
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2008 00:00

Başkan Otyakmaz, "İlk maçı şanssız gollerle maalesef 2-0 kaybettik ama oynadığımız futbol ilerisi için ümit vericiydi. İnşallah arzu ettiğimiz sonuçla döneriz" dedi.

SİVASSPOR, Intertoto Kupası rövanşında yarın karşılaşacağı SC Braga maçı için Portekiz’e moralli gitti. Futbolcularda tek hedef galip gelerek turu geçmek. Kendi sahasında oynadığı Intertoto Kupası 3’üncü tur karşılaşmasında Braga’ya 2-0 yenilerek tur şansını zora sokan Sivasspor’da futbolcuların moralinin yüksek olması dikkat çekti.

Umut verici

Portekiz’e hareket öncesi konuşan Sivas Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Bizim için ilk karşılaşmada göstermiş olduğumuz performans çok önemliydi. Şanssız gollerle maalesef 2-0 kaybettik ama oynadığımız futbol ilerisi için ümit vericiydi. Yine bu karşılaşmaya da ümitli olarak gidiyoruz. İnşallah arzu ettiğimiz sonuçla döneriz. Dönemezsek bile takımımızın gösterdiği performans, yaklaşan lig öncesi umut verici. Kayseri gibi dost bir takımla başlamak memnuniyet verici" dedi.

Teknik direktör Bülent Uygun ise zorlu karşılaşma öncesi yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Kadro olarak belki eksiğiz ama geçen hafta kendi evimizde oynadığımız Braga maçında özellikle futbol adına güzel şeyler sergiledimizi düşünüyoruz. Bizi sevenleri mutlu etmek adına elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Yine kendi düşüncemizi, felsefemizi sahaya yansıtıp inşallah galip geliriz."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!