Sivasspor, Beşiktaş'ı yenme hesapları yapıyor

Güncelleme Tarihi:

Sivasspor, Beşiktaşı yenme hesapları yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2005 15:00

Turkcell Süper Ligi'nin 14. haftasında sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek Sivasspor'un Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz, “Beşiktaş maçından galip ayrılarak, şeytanın bacağını kırmak istiyoruz” dedi.

Odyakmaz, Ankaraspor karşında takımının iyi bir futbol sergilediğini belirterek, 1-0 öne geçtikleri maçın son dakikalarda skoru koruyamadıklarını ve sahadan 1 puanla ayrıldıklarını hatırlattı. Ankaraspor maçında Hakan Bayraktar ve Muhammed Ali'nin sakatlanarak oyundan çıkmasının takımı etkilediğini ifade eden Otyakmaz, bu maçın artık geride kaldığını ve önlerinde Beşiktaşla oynayacakları önemli bir karşılaşma olduğunu söyledi.

Işıklandırma çalışmaları tamamlanan 4 Eylül Stadı'nda ilk kez Beşiktaş karşılaşmasıyla gece maçı yapacaklarını belirten Otyakmaz, Beşiktaş maçının kendileri için çok önemli olduğuna dikkat çekti.

Ligde aldığı sonuçlarla zirveden uzaklaşan Beşiktaş'ın içinde bulunduğu durumu bildiklerini belirten Otyakmaz, kendilerinin de 3 maçtır galip gelemediklerini hatırlatarak, “Bu maçlardan 2'si deplasmandı, biri de Fenerbahçe maçıydı. Çaykur Rizespor ve Ankaraspor maçlarında 80. dakikadan sonra yediğimiz goller, 4 puanımıza mal oldu. Beşiktaş maçından galip ayrılarak, şeytanın bacağını kırmak istiyoruz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!