Sivasspor 4 futbolcuyla yollarını ayırdı

Güncelleme Tarihi:

Sivasspor 4 futbolcuyla yollarını ayırdı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2013 11:37

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Nijeryalı golcü Michael Eneramo, Bolivyalı forvet Ricardo Pedriel Suarez, Çek savunma oyuncusu Jan Rajnoch ve Slovak kaleci Stefan Senecky ile yolları ayırdıklarını söyledi.

Otyakmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezonun sona ermesiyle transfer çalışmalarını başlattıklarını belirtti. Sözleşmesi sona eren yabancı futbolculara teklifte bulunmayacaklarını dile getiren Otyakmaz, "Eneramo, Pedriel, Rajnoch ve Senecky ile yollarımızı ayırdık" dedi. Otyakmaz, sözleşmesi biten yerli futbolcuların durumunu da yönetim kurulu toplantısında değerlendireceklerini ifade etti.

Roberto Carlos'a teknik direktörlük teklifi

Rusya Premier Lig takımlarından Anzhi'de sportif direktörlük yapan Brezilyalı eski futbolcu Roberto Carlos'a teknik direktörlük için teklif götürdüklerini belirten Otyakmaz, "Bugün bazı şeyler netleşecek" ifadesini kullandı.

Sezonun değerlendirmesi

Anadolu takımlarının, Ziraat Türkiye Kupası'nda ve ligde devam etmelerinin sıkıntılara yol açtığını dile getiren Otyakmaz, şunları söyledi:

"Ligde bulunduğumuz durum, Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselmenin bedeli oldu. Bazı maçlarda daha dikkatli olsaydık, bazı karşılaşmalarda da hakemlerimiz daha dikkatli olabilseydi bugün ilk 5'in içerisinde olabilecek yetiye sahip kadro, teknik heyet ve şehrimiz vardı ama olmadı. Bu seneki kazancımız, Türkiye Kupası'nda yarı final oynamak oldu."

Otyakmaz, Spor Toto Süper Lig'de 14 ilin temsil edildiğini, Sivas'ın da bu şehirlerin arasında bulunmasının başarı sayılabileceğini vurgulayarak, "Önümüzdeki yıllarda çıtayı mutlaka biraz daha yükseltmemiz gerekiyor. Bir kısır döngünün içerisine girdik. Mutlaka yeni hamlelerle yeni başarılara imza atmamız gerekiyor. İnşallah, önümüzdeki sezon her şey arzu ettiğimiz gibi olur" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!