Sivas-Manisa maçından notlar

Güncelleme Tarihi:

Sivas-Manisa maçından notlar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2010 11:34

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nca (PFDK), geçen haftaki Fenerbahçe maçında hakeme yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 maç ceza alan Manisaspor Teknik Direktörü Reha Kapsal, 1-0 kaybettikleri Sivasspor maçını tribünden izledi.

Haberin Devamı

Reha Kapsal'ın cezası nedeniyle Manisaspor takımının başında sahaya yardımcı antrenör Yalçın Koşukavak çıktı.

Manisaspor, Sivasspor'a karşında, kırmızı kart cezalısı Promise İsaac, sarı kart cezalısı Eren'in yanı sıra Dion, Tufan, Şener ve Kalabane'den yoksun bir kadroyla mücadele etti.

Sivasspor ise kırmızı kart cezalısı Souleymane Keita ve sakatlıkları bulunan Sedat Bayrak ve Yasin Çakmak'tan yoksun bir kadroyla Manisaspor'a karşı mücadele verdi.

Ligin 20. haftasındaki Denizlispor maçında rakibine yönelik hareketi nedeniyle kırmızı kart görerek PFDK tarafından 2 maç müsabakalardan men cezası verilen Sivassporlu Mehmet Yıldız ise cezasının Tahkim Kurulu kararıyla 1 maça indirilmesi üzerine, Manisaspor karşısında forma giydi.

Sivasspor takımı, Vergi Haftası dolayısıyla sahaya “Verginiz varsa adınız var!” ve “Kazanan Türkiye için ülkemizde çarpan her yüreğe ihtiyacımız var” yazılı pankartla çıktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!