Sırat Köprüsü’ndeyiz

Güncelleme Tarihi:

Sırat Köprüsü’ndeyiz
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2008 00:12

G.Saray Başkan Vekili Polat, yarınki derbi sonrasına kadar kongreyi düşünmediğini belirtirken, "Takımımız ve camiamız da F.Bahçe maçında olanları artık bir kenara bırakıp ligdeki kritik Beşiktaş derbisine konsantre olmalı" dedi.

GALATASARAY’da başkan adaylığını açıklayan başkan vekili Adnan Polat, 23 Mart’taki kongre çalışmalarını Beşiktaş derbisi sonrasına kadar ertelediğini söyledi. Polat, yarınki Beşiktaş derbisinin büyük bir önem taşıdığını ifade ederek, "Şu anda lig adına Sırat Köprüsü’ndeyiz. Fortis Türkiye Kupası’ndaki engeli, yani Fenerbahçe maçını başarıyla aştık. Umarım pazar günü de (yarın) bizim için mutlu biter" dedi.

Beşiktaş derbisinin Galatasaray için büyük önem taşıdığına değinen Adnan Polat, "Bu yüzden inanın kongre adına kafamda bir şey yok. Tüm konsantrasyonumuzu bu maça verdik.

Görevimi tamamlamalıyım

Kongre konusunu ve çalışmalarımıza ancak pazartesi sabahı başlayacağım. Ayrıca daha Galatasaray Kongresi’ne 23 gün var. Açıkladığım andan itibaren kongre hakkında tek bir kelime etmedim. Beşiktaş derbisi geçene kadar da etmeyeceğim. Önce Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın ve genel kurulun bana verdiği görevi yerine getirmeliyim. İşimde başarılı olduktan sonra bu konuyla ilgileneceğim" diye konuştu.

Kupa geride kaldı

Polat, Fenerbahçe maçının hala gündemde tutulmasından rahatsız olduğunu ifade ederek "Artık Fenerbahçe maçı bizim gündemimizden çıktı, geride kaldı. Takımın ve herkesin konsantre olması gereken kritik bir Beşiktaş derbisi var. Bu yüzden artık G.Saray takımı ve camia, Fenerbahçe maçında olanları değil, bu önemli maçı düşünmeli. F.Bahçe maçında tur atlamış olabiliriz, ancak bu galibiyetle yaşamayız. Artık F.Bahçe maçı hakkında kimsenin konuşmaması gerekli" yorumu yaptı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!