Şimşek'te ilk prova

Güncelleme Tarihi:

Şimşekte ilk prova
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2000 00:00

Haberin Devamı

Kırmızı beyazlılar yeni sezon öncesinde ilk sınavına çıkıyor

İkinci etap kamp çalışmalarını Almanya'nın Nurnberg kentinde sürdüren Antalyaspor, yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçını bugün Bavyera Eyalet Ligi takımlarından SC Feucht ile oynayacak.

Şanslar eşit

SC Feucht Kulübü'nün sahasında oynanacak karşılaşmanın Türkiye saatiyle 18.30'da başlayacağını belirten teknik direktör Metin Ünal, maçın her 2 yarısında sahaya farklı onbirden oluşan bir kadro süreceğini, tüm futbolcularına şans vereceğini söyledi.

Yağmurda çalıştılar

Kırmızı beyazlılar, Nurnberg'deki kamp çalışmalarını dün de çift antrenman yaparak sürdürdü. Almanya'da hava sıcaklığının mevsim normallerinin altına düşmesi, teknik heyet ve futbolcuları sevindirdi. Futbolcular dün sabah yağmur altında çalıştılar.

Şikayetçi değiliz

Antalyaspor Genel Menajeri Turgay Soyer, ‘‘Burada sanki kış mevsimi şartları altında çalışıyoruz. Yağmura rağmen şikayetçi değil, aksine memnunuz. Kampta kelimenin tam anlamıyla disiplinli bir çalışma yapıyoruz. Özellikle de yeni transferlerimiz çok hırslı.

Çok iddialıyız

ÊAndjelkociç, Damjanac ve Atilla'nın takıma uyum sağlamasının yanı sıra antrenmanlarda sergiledikleri performans da bizim için sevindirici. Ekibimiz, lige çok güzel başlayacağının, hatta UEFA Kupası'nda iddialı olacağının mesajını veriyor’’ diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!