Şimşek’in rakibi değişti

Güncelleme Tarihi:

Şimşek’in rakibi değişti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2000 00:00

Haberin Devamı

Desso Cup 2000 Organizasyon Komitesi'nin iki grupta yaptığı değişiklik sonucu Antalyaspor'un ilk maçtaki rakibi Alman İkinci Lig ekibi Aachen oldu.

Nurnberg’den ayrılıyorlar

Antalyaspor, Nurnberg'deki kamp çalışmalarını dün tamamladı. Kırmızı beyazlılar, bu sabah Nurnberg'den ayrılarak Desso Cup 2000 Turnuvası'na katılmak üzere Stuttgart kenti yakınlarındaki Asbach kasabasına gidecek. Organizasyon Komitesi, 6 takımın katıldığı turnuvanın gruplarında değişiklik yaptı. Daha önce ikinci grupta yer alan ve çekilen fikstürde Antalyaspor ile eşleşen Hollanda İkinci Lig ekibi NK Nijmegen'i birinci gruba, birinci gruptaki Aachen takımını da ikinci gruba kaydırdı.

Final maçı pazar günü

Antalyaspor, bu değişiklik nedeniyle turnuvadaki ilk maçını yarın NK Nijmegen yerine Alman İkinci Lig ekibi Aachen ile oynayacak. Şimşek'in cumartesi günü oynayacağı ikinci maçtaki rakibi ise Stutgart Kickers. İkinci grupta NK Nijmegen, SV Waldhof Mannheim ve Özbekistan Milli Takımı mücadele ediyor. Gruplarında birinci sırayı alan takımlar 30 Temmuz Pazar günü Desso Cup 2000 Turnuvası'nın şampiyonluk finali için karşı karşıya gelecek. Grup ikincileri de aynı üçüncülük için karşılaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!