Simona Halep de elendi

Güncelleme Tarihi:

Simona Halep de elendi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2016 14:36

Avustralya Açık'ta sürprizler birbiri ardına geliyor. Tek kadınlarda Venus Williams ve Caroline Wozniacki'nin ardından Simone Halep de ilk turda elendi.

Haberin Devamı

Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta, tek kadınların 2 numaralı seribaşı Simona Halep, Zhang Shuai'ye 2-0 yenilerek şampiyonaya ilk turda veda etti.

Avustralya'nın Melbourne kentinde düzenlenen turnuvadaki tek kadınlar ilk tur maçında, son 2 yıldır çeyrek finale çıkan Rumen Simona Halep ile dünya sıralamasının 133. basamağındaki Çinli Zhang Shuai karşılaştı.

Simona Halep de elendi
Korttan 6-4 ve 6-3'lük setlerle 2-0 galip ayrılan 26 yaşındaki Zhang, kariyerinde ilk defa bir grand slam turnuvasında 2. tura çıktı.

Böylece 8 numaralı seribaşı Venus Williams ve 16 numaralı seribaşı Caroline Wozniacki'den sonra 2 numaralı seribaşı Halep de turnuvayı ilk turda noktaladı.

Haberin Devamı

WAWRINKA 2. TURDA
Tek erkeklerde 2014 şampiyonu 4 numaralı seribaşı Stanislas Wawrinka, 2-0 (7-6, 6-3) önde olduğu karşılaşmada, rakibi Dmitry Tursunov'un sakatlanarak oyuna devam edememesi nedeniyle tur atladı.

8 numaralı seribaşı David Ferrer ise Peter Gojowczyk'i 3-0 (6-4, 6-4, 6-2) ile geçerek 2. tur biletini aldı.

Avustralya Açık'a son kez katılan eski dünya 1 numarası Lleyton Hewitt de seyircisi önünde oynadığı ilk tur mücadelesinde, vatandaşı James Duckworth'ü 7-6, 6-2 ve 6-4'lük setlerle 3-0 mağlup etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!