Şımarık zengin çocuğu gibi davranıyor

Güncelleme Tarihi:

Şımarık zengin çocuğu gibi davranıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2010 00:00

Beşiktaş Başkan adayı, “Mahallede top oynarken, ‘Beni takıma almazsanız topumu alır giderim’ diyen bazı zengin çocukları olur. Sayın Demirören, tıpkı onlar gibi davranıyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’ta kongre günü yaklaştıkça genilimde artıyor. Başkan adayı Murat Aksu, başkan Yıldırım Demirören’e ‘zengin çocuk’ benzetmesi yaparak tartışmalara yeni bir boyut getirdi.
Aksu, Balıkesir Emniyet Müdürü Coşkun Hayal’i makamında ziyaret etti.  Hayal ile bir süre görüşen Murat Aksu, daha sonra Balıkesir Beşiktaşlılar Derneği’ne geçerek, kongre öncesi projeleriyle ilgili bilgi verdi.
Önce yeniden yapılanma
Aksu, şunları  söyledi: “Beşiktaş’ın mali bilançosu ortada. Bu bilanço ile “Üst üste şu kadar  yıl şampiyon olurum’ demek temenniden öteye gitmez. Benim önceliğim sportif  başarı değil, Beşiktaş’ın yeniden yapılanması. Ben o zaman size 3 sene şampiyonluk sözü verebilirim.
Yönetime gelirsek, şampiyonluktan vazgeçtiğimizi de kimse anlamasın.”
Parasını ertesi gün öderiz
Aksu, Demirören’in, yeniden başkan seçilmediği takdirde kulübe harcadığı paraları geri isteyeceği yönündeki açıklamalarıyla ilgili şu yorumu yaptı: “Mahallede top oynarken şımarık zengin çocuklar olur, ‘takıma almazsanız ben topumu alır giderim’ gibi bir yaklaşım bu. Sayın başkan ‘ben paramı hemen alırım’ diyorsa Beşiktaş’a verdiği zararları ve Beşiktaş’a yaptırdığı borçları ödesin, kapatsın.  Kulübü 2004 yılında aldığı halde bırakırsa biz de ertesi günü öderiz parasını.
Seçimi kazanacağım
Bizler seçimi kazanacağımıza inanıyoruz. En ufak bir kuşkumuz yok.” Aksu daha sonra Demirören’in kulübe verdiği zararları 29 Ocak’a kadar karşılaması durumunda, bütün alacağını ödeyeceklerini bildirdi.
Stat 2 yıl içinde biter
Başkan adayı, daha sonra Ege Beşiktaşlılar Kongre Derneği üyeleri tarafından düzenlenen toplantıya katıldı. Kulübün gelirlerinin artırılması gerektiğini kaydeden Murat Aksu, İnönü Stadı’nı depreme karşı güçlendireceklerini, eski açık dışındaki tribünleri yıkacaklarını söyledi. Yeni stadın 150 loca, 6 bin VIP koltukla birlikte yaklaşık 30 bin kişilik olacağını belirterek, “Yeni stadı 2 yıl içinde bitirmeyi ve yıllık 30 milyon dolar gelir hedeflemekteyiz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Aksu’nun son kozu Gülengül Altınsay

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’ta yaklaşan kongre öncesi başkan adaylarından Murat Aksu’nun, yönetim kurulu listesi de şekillendi. Aksu’nun listesine giren son isim eski yönetici İbrahim Altınsay’ın spor yazarı eşi Gülengül Altınsay oldu. Aksu’nun listesinde Ali Baransel, Murat Akdoğan, Yahya Kemal Gençer, Emre Berkin, Merdan Araz ve Faruk Pala da bulunuyor.

Demirören: Polemiğe girmem

BEŞİKTAŞ Başkanı Yıldırım Demirören, kendisine “zengin şımarık çocuğu” benzetmesi yapan Murat Aksu’nun sözlerine cevap vermeyeceğini söyledi. Demirören, seçim öncesi polemiğe girmeyeceğini belirterek, “Biz Beşiktaş’ın geleceğini düşünüyoruz. Bu tür şeylerle uğraşacak zamanımız yok. Benim, Beşiktaşlılık anlayışım böyle bir polemiğe girmemeyi emrediyor. Biz ileriye bakıyoruz, günlük yaşamıyoruz. Bu laflara verecek cevabım yok. Tek ricam, seçim rücinin Beşiktaş’a yakışın şekilde geçmesi” dedi. Başkan, dün Adana, Kayseri, Osmaniye, Mersin, İskenderun ve Erzincan dernek yöneticileriyle buluştu. Başkanlar, Yıldırım’ı destekleyeceklerini açıkladı.

Haberin Devamı

Curoğlu listede

YILDIRIM Demirören, yeni yönetim listesini oluşturdu. Ünlü atçılarımızdan Serdar Adalı ve Doğan Küçükemre’li listesiyle kongreye girecek olan Başkan Demirören, Prof. Dr. Mete Düren, Fahrettin Curoğlu ve Cengiz Zülfikaroğlu’nu da yanına alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!