Silverstone'da her şey mümkün

Güncelleme Tarihi:

Silverstoneda her şey mümkün
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2012 14:47

Michael Schumacher, önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan Britanya Grand Prix'inde başarılı bir sonuç elde etmeyi umduklarını belirtti.

Haberin Devamı

Yedi kez Dünya Şampiyonu Alman pilot, tam 99 yarış sonra Valencia'da podyuma ulaşmasına rağmen, bu sonucun Silverstone'da da podyum kazanacakları anlamına gelmediğini söyledi.

Silverstone'da üç kez damalı bayrağı en önde geçen Schumacher "Silverstone ile ilgili birbirine ters pek çok anım var. İyi anılar, pek iyi olmayan anılar ve hatta bazıları da bir parça garip anılar. Bu sene burada neler olacağı için bekleyip görmeyi tercih ederim." dedi.

"Bu yıl şimdiden beklenmeyen sonuçlar doğuran pek çok yarış gördük. Elbette Valencia'da elde ettiğimiz ivmeyi, özellikle evimizdeki yarışlardan olan Britanya'ya da taşımayı ve iyi bir gösteri sunmayı istiyoruz. Braxley ve Brickworth'daki çalışanlarımıza gurur duyacakları bir sonuç armağan etmeyi istiyoruz."

Haberin Devamı

turkiyef1.com'un haberine göre; Takım patronu Ross Brawn da Valencia'nın ardından Schumacher'i şanssızlığını ve sorunlarını yendiğini belirtti.

"Valencia'daki başarı takıma büyük motivasyon sağladı. Fabrikada arabayı geliştirmek için çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor ve Silverstone'da da başarılı bir yarış bekliyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!