Silva'ya onay

Güncelleme Tarihi:

Silvaya onay
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2002 01:51

YÖnetimden bazı isimlerin Almeyda konusunda ısrarcı davranmasına rağmen başkan Aziz Yıldırım ağırlığını koyunca sambacıda karar kılındı. Gilberto Silva'nın maliyetinin 9 milyon dolar olduğu belirtildi.

ALMEYDA'NIN YERİNE

Fenerbahçe yönetiminden Brezilyalı orta saha oyuncusu Gilberto Silva'ya onay çıktı. Daha önce el sıkıştıkları Arjantinli Matias Almeyda'nın sürekli sorun çıkarması ve maliyetinin 22 milyon doları bulması üzerine sarı-lacivertliler rotayı Brezilya'ya çevirdiler ve Gilberto Silva ve kulübü A.Mineiro ile her konuda anlaşmaya varıldı.

9 MİLYON DOLAR

Asbaşkan Saadettin Saran ve Hakan Bilal Kutlualp'in bizzat Rio de Jeneiro'ya giderek kulübüyle de anlaşmaya vardığı Silva'ya yönetimden birkaç isim karşı çıktı. Ancak başkan Aziz Yıldırım'ın da ağırlığını koymasıyla yönetim Brezilyalı futbolcuda karar kıldı. Gilberto Silva'nın F.Bahçe'ye maliyetinin 9 milyon dolar olacağı belirtildi.

SAĞLIK KONTROLÜ

Kamp için Almanya'ya gidecek olan F.Bahçe'de milli futbolcular ve yabancıların dışındakiler yarından itibaren sağlık kontrolünden geçecek. Çarşamba günü yeni sezon hazırlıkları için Münih'e uçacak olan sarı-lacivertliler burada 7 gün boyunca kondisyon ağırlıklı krosa dayalı antrenman yaptıktan sonra İstanbul'a dönecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!