Şike yok diyen namussuzdur

Güncelleme Tarihi:

Şike yok diyen namussuzdur
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2013 00:32

Trabzonspor Başkanı, “Zamanında bir pisliğe bulandılar. Arınmazsanız o pisliğin içerisinde boğulursunuz. Türkiye’deki serüven bittiğinde o dosyalarla FIFA’ya gideceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu zehir zemberek sözler sarfetti... Hacıosmanoğlu, Tahkim Kurulu’nun 2010-2011 sezonun tescilinin iptali için yaptıkları başvurunun reddiyle ilgili 2010-2011 sezonunda şike yoktur diyen namussuzun dik alasıdır” diye konuştu.
TFF yetkililerini ahlak sınavına soktuklarını belirten Hacıosmanoğlu, şu ifadeleri kullandı:
“Bakalım ahlak sınavını geçebilecekler mi? Ben gittiğimde bütün yetkililerin hepsine ‘2010-2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur’ diyorum. Hepsi kafalarını önüne eğiyor. Federasyon’a müracaat sürelerimiz henüz bitmedi. Sonuçta Türkiye’deki serüvenin hepsi bittiğinde o dosyalarla birlikte FIFA’ya gideceğiz.

‘TÜRK FUTBOLU YANMASIN’ DİYORUZ

BİZ ‘Türk futbolu yanmasın’ diyoruz. İlk seçildiğimde federasyon başkanına UEFA’dan yaptırım geleceğini söyledim ama inanmadılar. Sonra cezalar geldi. Avrupa’nın büyük ülkelerinin takımlarına şikeden dolayı ceza veriyorlar. Türkiye sanki Avrupa’nın üzerinde bir devlet de, ‘şike yapabilirsiniz’ diyecekler bize.
Yarın FIFA’dan yaptırım geldiğinde ne yapacaklar? Bu takımları belki PTT 1. Lig’e değil başka bir yere düşürecek. O zaman kararı mecbur uygulayacaklar. Dışarıdan yaptırım gelmesin, bu adaletsizliği kendileri düzeltsin istiyoruz. Çok önemli maça çıkacağımız gün Tahkim Kurulu kararı açıklıyor. Burada da art niyet arıyorum.”

Haberin Devamı

YAPACAĞIMIZ TRANSFER YiNE SES GETİRECEK

Hacıosmanoğlu, “Devre arasında alacağımız oyuncu hem ses getirecek hem de Trabzon’a katkı sağlayacak” diye konuştu.

TFF’nin pisliğe bulandığını söyleyen Hacıosmanoğlu, “Pisliği temizlemek için pislikten arınmanız lazım. Arınmazsınız o pisliğin içerisinde siz de boğulursunuz” şeklinde konuştu.

Nasıl delil yok

Başkan şöyle devam etti: “Yeni delil yok’ diyorlar. Nasıl yeni delil yok? UEFA tüm kurulları ile beraber burada şike var, mahkeme, ‘Şike var’ diyor, siz ‘Yok’ diyorsunuz.”
Avrupa Ligi’nde bir üst tura daha çıkmak istediklerini belirten Hacıosmanoğlu, “Oyuncu almak için oyuncu almayacağız. Gelen oyuncu hem Türkiye’de ses getirecek, hem de Trabzonspor’a katkı sağlayacak” dedi.

Akçay doğum gününü kutlamadı

Haberin Devamı

AKÇAY, Trabzon’a dönüş uçağında kendisine doğum günü partisi düzenlenmesine izin vermedi.

Fırtına seri başı

Trabzonspor pazartesi günü gerçekleştirilecek kura çekimine ilk torbadan katılacak.

UEFA Avrupa Ligi’nde son 32 takım arasına kalan Trabzonspor’un, kura çekimine hangi torbadan katılacağı belli olurken, muhtemel rakipler de şekillendi... Lazio beraberliği sonrası grubunu 14 puanla lider tamamlayan bordo mavililer, kura çekimine seri başı olarak 1. torbadan katılacak. Son 32 tur maçları 20-27 Şubat 2014, son 16 turu karşılaşmaları ise 13-20 Mart 2014 tarihinde oynanacak. Avrupa Ligi’nde torbalar şöyle...

Çizme’de oklar Petkovic’e

İTALYAN spor basınındaki, Avrupa Ligi Lazio-Trabzonspor maçıyla ilgili haberlerde, teknik direktörü Vladimir Petkovic öne çıktı. Corrie la dello Sport gazetesi, “Lazio’da sadece ıslıklar” başlığını kullandığı haberinde, Trabzon ile 0-0 berabere kalınmasının hayal kırıklığı yaratığını belirtti. La Gazetta dello Sport’un haberinde ise Petkovic’in maç sonunda, “Bu şekilde daha ileri gidemeyiz” sözleri yer alırken, Petkovic’in, Lazio tribünlerinden tepki aldığına işaret edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!