Sıfır futbola bir puan

Güncelleme Tarihi:

Sıfır futbola bir puan
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2014 23:14

Tempo ve pozisyonun olmadığı maçta Trabzon, Elazığ’la yenişemedi.

Haberin Devamı

Geçen hafta Kasımpaşa ile golsüz berabere kalan bordo mavililer, Gakkoş deplasmanında da geleneği bozmadı. 90 dakika futbolseverlere ne tat ne de tuz verdi.

TRABZONSPOR etkisini hissettiremediği Elazığ deplasmanında bir puana razı oldu: 0-0. Maçtaki ilk önemli atak 24’te Özer’in şutuna Ivesa’nın uzandığı pozisyondu. 40’ta Bilica’nın kaptırdığı topta Colman’ın kötü pasına Yusuf iyi vursa da Ivesa meşin yuvarlağı kornere çeldi. Uzatmalarda Serdar Özkan altıpasın biraz önünden ilginç vuruşla topu auta attı.
50’de Serdar Gürler’in kaleye paralel ortasında Onur Ayık dokunamadı. 61’de Deniz’in şık volesinde top dışarı çıktı. 66’da Yusuf’un uzaklardan vuruşunda Ivesa başarılıydı. 80’de Serdar Gürler’in ortasında Batuhan’ın kafa vuruşu kötüydü. 88’de Adrian’ın şık vuruşunu Ivesa aynı güzellikte çıkardı. Uzatmalardaki son umutta Adrian’ın vuruşu auta çıktı.

ELAZIĞ CEPHESİ

Haberin Devamı

1. Fabio Bilica yine savruktu. Bilica, kritik bölgelerde yaptığı önemli hatalarla sırıttı.

2. Ivesa, iyi bir maç çıkardı. Kritik bir kaç pozisyonda soğukkanlılığını korudu.

3.Serdar Gürler, inanılmaz çalıştı. Maç boyunca sağ kanatta ileri geri hiç durmadı.

TRABZON CEPHESİ

1. Yusuf Erdoğan, takımın en diri oyuncusuydu. Kaleyi yoklamaktan da kaçınmadı.

2. Emre Güral ise çok tutuktu. Vasat görüntüsü takımın hücumlarını olumsuz etkiledi.

3. Trabzonspor’daki kötü gidişe Hami Mandıralı hâlâ bir çözüm bulabilmiş değil.


Mandıralı’nın karnesi kırık

HAMİ Mandıralı yönetiminde 7 maça çıkan Trabzon bunlardan ikisini kazandı.Avrupa’da Juventus’a iki maçta da 2-0 yenilen Fırtına deplasmanda Karabük ile 2-2, Konya ve Elazığ ile 0-0, sahasında Kasımpaşa ile 0-0 berabere kaldı. Bordo mavililer Kayseri’yi 2-1, Sivasspor’u da 4-0 yendi. (F.Bahçe maçı hariç)


TRABZONLU FUTBOLCULAR POZİSYONA İTİRAZ ETTİ

MAÇIN en kritik pozisyonu 86’ncı dakikada yaşandı. Ceza sahasına sağdan giren Özer’in vuruşunda top Elazığsporlu Çağlar’ın eline çarptı. Hakem Mete Kalkavan, pozisyona “Devam” derken, Trabzonlular uzun süre itiraz etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!