Show Team

Güncelleme Tarihi:

Show Team
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 1997 00:00

Meriç ENERCAN
Haberin Devamı

Futbol şov oyunu. İzleyen milyonlarca insanın zevk almak için başvurduğu, zaman zaman da her şeyi ile sığındığı bir gösteri oyunu. İşte İstanbulspor da bu ölçülere uygun bir ‘‘Show Team.'' Oğuz'u, Aykut'u, Sergen'i ve diğerleri ile futbol oyununu teknik kapasitesi yüksek, mücadelesi az, sonuca yönelik oynayan bir ekip. İnter Toto Kupası'ndaki İstanbulspor'dan bahsediyoruz.

Dün Çanakkale Dardanel karşısındaki takım ise bundan çok farklıydı. Hani şu ünlü ‘‘Zor tekniği bozar'' görüşü var ya, bunu Dardanel takımı tam anlamıyla kanıtladı. Mükemmel mücadele edip, dişe diş, kıran kırana ünlü rakiplerine üstünlük sağladılar son dakikaya kadar. İstanbulspor açısından bir gerçek var ki, Sergen en kısa sürede kafasına göre oynamayı bırakmalı, hocasına göre oynamalı. Çanakkale Dardanel karşısındaki İstanbulspor'da ortaya çıkan bir başka gerçek ise, Oğuz'un Türkiye'nin en büyük orta saha oyuncusu olduğu ve kendisine verilen ‘‘İmparator'' lakabını sonuna kadar hakettiği idi. İstanbulspor'da dün en iyi mücadele eden isimler Gerson, Timur, Halilagiç ve tabii ki Oğuz idi.

Son dakikada yediği golle acemiliğinin kurbanı olan Çanakkale Dardanelspor'da Tolga, Mapeza, Musisi ve İbrahim tüm güçlerini sahaya koyup, futbol savaşı veren isimlerdi.

Karşılaşmanın hakemi Galip Bitigen ise, her zaman başardığı iyi maç yönetememe geleneğini dün de sürdürdü. Ve çaldığı hatalı düdükler, göremediği fauller ile tepkiye neden oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!