Sezonun ikinci yarısında daha güçlü olacağım

Güncelleme Tarihi:

Sezonun ikinci yarısında daha güçlü olacağım
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2012 19:30

Bruno Senna, son dokuz yarıştan sekizinde geçtiğimiz yıl yarıştığını belirterek, sezonun ikinci yarısında güçlü bir performans ortaya koymak için iyi bir konumda olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Brezilyalı pilot, 2011 sezonunun ilk yarısında yarışmamış, takımın Nick Heidfeld'le yollarını ayırmasının ardından Belçika GP'den itibaren kokpite geçmişti.

Önümüzdeki yarışlara ev sahipliği yapacak pistleri tanımasının, yılın ilk bölümüne göre daha iyi sonuçlar almasına yardımcı olacağını ifade etti.

Geçtiğimiz yıl bu pistlerde mücadele etmesinin işleri kolaylaştırıp kolaylaştırmayacağı sorusuna Senna, "Öyle olacağını düşünüyorum" dedi.

Ayrıca sezonun ilk bölümünde lastikler başta olmak üzere yaşanılan problemlerden gerekli derslerin çıkarıldığını dile getiren Senna, normal şartlar aracın gittikçe daha rekabetçi hale geldiğini vurguladı.

Bu yıl çeşitli sebeplerden dolayı sıralamalarda sıkıntı yaşadığını belirten Senna, "Fakat genel olarak yarış hızı çok iyiydi" dedi.

Haberin Devamı

"Ayrıca daha önce yarışılmış pistte çıkmanın da bir fark oluşturacağına inanıyorum" diyen Senna, bunun takıma daha iyi puanlar getireceğini ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!