Sezon sonunda gidiyorum

Güncelleme Tarihi:

Sezon sonunda gidiyorum
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2004 01:34

F.Bahçe'de kiralık oynayan Rebrov, bonservisinin Tottenham’dan alınması için gereken 5 milyon doları sarı lacivertli kulübün ödeyeceğini sanmadığını söyledi.

FENERBAHÇE'nin Ukraynalı futbolcusu Sergie Rebrov, İngiltere ye dönüyor. Rebrov, Rusya da yayımlanan Sport-Express gazetesine verdiği özel demeçte, sezon sonunda Türkiye'den ayrılarak Tottenham'a döneceğini söyledi.

Fenerbahçe'ye kiralık geldiğini, bonservisinin halen Tottenham'da bulunduğunu söyleyen yıldız futbolcu, ‘‘Fenerbahçe'nin bonservisimi almak için 5 milyon dolar ödemesi gerekiyor. Ben, onların bu parayı vereceğini sanmıyorum. Bu nedenle de sezon sonunda İngiltere'ye döneceğim’’ dedi.

Menajeri de doğruladı

Rebrov, Tottenham'dan, eski menajeri Glenn Hoddle ile yaşadığı sürtüşme nedeniyle ayrıldığını da vurguluyarak, onun yerine atanan David Platt ile herşeyin daha güzel olacağını savundu.

Sergei Rebrov'un menajeri Sandor Varga da, aynı gazeteye yaptığı açıklamada oyuncunun sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılacağını doğruladı. Varga, Rebrov'un İngiltere'de çok mutlu olduğunu ve ailesinin çoğu zamanını bu ülkede geçirdiğini ifade etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!