Sezon hazırlıkları Bolu'da başladı

Güncelleme Tarihi:

Sezon hazırlıkları Boluda başladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2014 15:02

Banvit kafilesi, Bolu'da iki hafta sürecek sezon öncesi hazırlık kampı için bu kente gitti.

Haberin Devamı

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Banvit'in Genel Menajeri Turgay Çataloluk, "Önümüzdeki sezon, iyi ve hızlı basketbol oynayan, hızlı basketbolda şansları değerlendiren iyi bir takım sahada olacak" dedi.

Lukic, kafilenin hareketinden önce yaptığı açıklamada, Türkiye Basketbol Ligi'nde maçlarının hepsini kazanmayı hedeflediklerini söyledi.

ULEB Avrupa Kupası'nda da başarılı olmayı amaçladıklarını belirten Lukic, "Kadromuzu oluşturma yönünde çalışmalarımız var. Buna bağlı olarak önümüzdeki sezon, iyi ve hızlı basketbol oynayan, hızlı basketbolda şansları değerlendiren iyi bir takım sahada olacak" ifadesini kullandı.

Bolu'daki kampın önemli olduğunu dile getiren Lukic, kondisyon, teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar yapacaklarını anlattı. Genel Menajer Turgay Çataloluk ise kampın, oyuncuların kaynaşmasını ve sezona iyi bir şekilde hazırlanmalarını sağlayacağını belirtti.

Sezon öncesi programlarına ilişkin bilgi veren Çataloluk, "Bolu kampını tamamladıktan sonra eylül ayında Almanya ve Yunanistan'da özel turnuvalara katılacağız. Daha sonra Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği (TÜBAD) ile organize ettiğimiz Banvit-TÜBAD Turnuvası'nda yer alacağız. Maç ve kamp programımızı en iyi şekilde tamamlayıp sezona hazır başlamak istiyoruz" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!