Seyirciye yazık

Güncelleme Tarihi:

Seyirciye yazık
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 1998 00:00

Vedat OKYAR
Haberin Devamı

Futbolda ne küçümsenecek, ne de aşağılanacak rakip yoktur. Dün geceki oyunda da bunu bir defa daha gördük. Beşiktaş puanları değil, atacağı golleri düşünüp çıkmış. Toshack aklı sıra averajı düzeltecek. Bir ilk yarı seyrettim, 40 dakika rakip kaleye şut değil hücum yok. Ohen'in ayağına da değmiş tek bir top. Aynı Ohen ilk buluştuğu topu gol yaptı. Gol atana kızılmaz ama Ohen'i sahada ara ki bulasın. Oyuna en ufak bir katkısı yok. Bu takıma Amokachi lazım diyoruz, bazen kopara kopara oynuyor ya, dün akşam ne koparması yerden kalkmadı.

SONUÇ GAYET NORMAL

Ayhan kötü futbolcu değil, dün gece kötü oynadı. Gittiği yerlerin seçimini yanlış yaptı. Sıkıştı kaldı ve çok top kaptırdı. Beşiktaş takımında Alpay ile Ali'nin dışında iyi oynayan bir vatandaş görmedim. Oynanan topa göre de sonuç tuhaf değil. Gayet de normal. Adamlar canla başla ellerinde ayaklarında ne varsa sahaya taşıdılar. Bravo Karabüklü futbolculara.

Beşiktaş, Galatasaray'ın kaybından sonra dün akşam sahaya gömdüğü iki puanı çok arayacak. Bu sezon Beşiktaş'ın kötü maçlarını tabii ki seyrettik ama bu kadar pozisyonu kıt, bu kadar top kaybı olan bir Beşiktaş seyretmemiştim. Seyirci şampiyonluk havasına girmiş, takımı için büyük gürültü çıkarıyor. Ben seyirciye çok üzülüyorum. Bu büyük seyirciye büyük bir takım lazım.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!