"Seve seve Türk olurum"

Güncelleme Tarihi:

Seve seve Türk olurum
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2013 13:44

Bursaspor'un yıldız futbolcusu Pablo Batalla antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

"Kontratımın uzatılmasından dolayı çok mutluyum" diyen Batalla, Türk vatandaşlığına geçişle ilgili açıklamalarda bulundu. Batalla, "Burada olduğum süre içinde gerçekten çok iyi davranıldı ve çok mutlu oldum. Türk vatandaşlığı hakkında konuşmak gerekirse henüz erken. Doldurmam gereken bir süre var. Bu süre bitirince kulüp de isterse bunu yapmakta sakınca görmeyeceğim. Arjantinliyim ama buraya duyduğum sempati, ailemin rahat olması herşeyi çok rahat bir şekilde yapabilmemiz, benim için buranın değerini arttıran ve beni buralı hissettiren şeyler" dedi.

"YABANCI OYUNCULAR KALİTEYİ ARTTIRIYOR"

Yeni sezonda yabancı sayısında yapılacak düzenlemeyle ilgili yöneltilen soruyu yanıtlayan Batalla, "Yabancı oyuncuların Türk futbolundaki kaliteyi arttırdığını söylemek yanlış olmaz. Her geçen yıl da bu oyuncuların kalitesi yükseliyor. Türk oyuncuların oynayabilmesi için kontenjan açılması da mantıklı" şeklinde konuştu.

"ZOR BİR MAÇ OLACAK"

"Kayserispor maçı bizim için zor bir karşılaşma olacak" diyen Batalla sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu tarz araların iyi olduğunu düşünüyorum. Her hafta maç oynarken bazı tarz antrenmanları yapma fırsatı bulamıyorduk. Bu tarz boşluklar bu yüzden iyi oluyor. Kayserispor maçına en hazır şekilde çıkmak için elimizden geleni yapacağız."

Bursaspor'da Kayserispor maçı hazırlıkları

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Özlüce Tesisleri'nde, yardımcı antrenörler İrfan Boz ve Rudi Verkempinck yönetiminde yaklaşık 1,5 saat süren antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Koşu ve kanat organizasyonlarıyla sona eren idmana, milli takımlarda bulunan Musa Çağıran, Enes Ünal ve Batuhan Altıntaş katılmadı.

Kaptan Öztürk'ün sözleşmesi iki yıl uzatıldı

Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu, Arjantinli futbolcu Pablo Martin Batalla ve Murat Yıldırım'ın ardından takım kaptanı İbrahim Öztürk'ün de sözleşmesini uzattı. Alınan bilgiye göre, yöneticiler, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Öztürk'ün menajeri Tamer Özçam ile daha önce bir araya gelerek prensip anlaşmasına vardı. Bunun üzerine Öztürk, idman sonrası iki yıllık sözleşmeyi imzaladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!