Servet Tazegül'e sürpriz kutlama yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Servet Tazegüle sürpriz kutlama yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2012 12:00

Sürpriz doğum günü partisinde milli tekvandocu Servet Tazegül, Nürnberg'de tekvando okulunda konfeti ile karşılanıp omuzlarda taşındı.

Londra Olimpiyatları'nda Türkiye'ye iki altından birini kazandıran ve İstiklal Marşı'mız eşliğinde bayrağımızı göndere çektiren Milli Tekvandocumuz Nürnberg doğumlu Servet Tazegül, 26 Eylül günü 24 yaşına bastığında, O'nu beş yaşından beri yetiştiren ve Türk milli takımına kazandıran Hocası Nürnberg Leopard Tekvando okulu sahibi Nurettin Yılmaz, Servet'e sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Her şeyden habersiz okula gelen ve salona girdiğinde konfeti ve alkışlar arasında karşılanan Servet Tazegül şaşkınlığını gizleyemedi.

ABLALARI HAZIR BULUNDU

Servet Tazegül'ün bu mutlu gününde, ablaları Özlem Pehlivan ,Öznur Bilgin, Sevgi Tazegül, Kız arkadaşı Melda Akçan, Alman Tekvando Milli Takım Antrenörleri Marco Sleiterbauer, Özer Güleç, Alman Milli Takım Sporcusu Olimpiyat iştirakçisi ve Avrupa 3. Sümeyye Güleç Manz ile çok sayıda tekvandocu ve özel davetliler hazır bulundu. Daha önce annesini kaybeden Tazegül'ün babası Beyler Tazegül Türkiye'de olduğu için partiye katılamadı.

PASTA KESTİ

Bir gelin gibi süslenmiş salonda özenli yapılmış yiyecekler davetlilere ikram edilirken, Servet Tazegül'ün Londra Olimpiyatları'nda yaptığı müsabakalar ekrana getirildi. Servet kendisi için yaptırılan pastayı keserken heyecanlandı, kendisine ablaları yardım etti.

Servet Tazegül doğum günün partisinin kendisi için gerçek bir sürpriz olduğunu belirterek, Olimpiyatlardan sonra en mutlu günü yaşadığını kaydetti
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!