Sergio Ramos'un kartı iptal edildi

Güncelleme Tarihi:

Sergio Ramosun kartı iptal edildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2013 10:35

Hafta sonu oynanan ve 2-2 sonuçlanan Osasuna-Real Madrid karşılaşmasının 45. dakikasında ikinci sarı karttan kırmızı kart gören Sergio Ramos'un görmüş olduğu ilk sarı kart, İspanya Futbol Federasyonu Disiplin Komitesi tarafından iptal edildi.

Haberin Devamı

Real Madrid'in resmi internet sitesinde duyurulan haberde Sergio Ramos'un hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Valencia karşılaşmasında forma giyebileceğini duyurdu. İspanya Futbol Federasyonu Disiplin Komitesi, cezanın iptal gerekçesi olarak, maç görüntülerini izledikten sonra Ramos'un rabikine yaptığı hareketin oyuncuyu düşürmeye yeterli olmadığını belirtip, sarı kart kararını iptal etti.

BARCA INIESTA İLE SÖZLEŞME YENİLEDİ

Uzunzamandır başta Mancester City ve Avrupa'nın önde gelen kulüpleri ile adı anılan İniesta'nın transfer dedikodularına Barcelona Başkanı Sandro Rosell, kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamaları ile noktayı koydu.

Başkanın yapmış olduğu açıklamada, yıldız futbolcunun 2015'te sona erecek olan sözleşmesini 2018 yılına kadar uzattığını ve Barcelon'lı taraftarlara muhteşem bir noel hediyesi verdiğini duyurdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!