Sergen'e güle güle

Güncelleme Tarihi:

Sergene güle güle
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2006 00:00

Tigana, ’mutlaka kalması gereken’ futbolcuların isimlerini başkan Demirören’e verirken, Sergen’in gönderilmesini istedi. İkinci başkan Murat Aksu da tecrübeli oyuncuya "Tigana seni istemiyor, vedalaşalım" dedi.

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Jean Tigana, önceki akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bir araya geldiği başkan Yıldırım Demirören’e ’takımda mutlaka kalması gereken futbolcular’ listesini verdi.

Gelecek sezon takımı daha da gençleştirmeyi planladığını ifade eden Tigana, "İ.Toraman, Mustafa, Gökhan Zan, Kleberson, Koray ve Gökhan Güleç’in performanslarından memnunum. Yabancılardan da Kleberson ve Bobo’nun kesinlikle kalması gerekiyor" dedi. Fransız teknik adam, çok tartışılan Sergen Yalçın konusunda ise olumsuz görüş bildirdi. Tigana, şöyle konuştu:

Sergen koşmalı

"Sergen çok yetenekli bir futbolcu. Ancak, bazı davranışlarından rahatsızlık duyuyorum. Her antrenmana çıkıyor ama yeterince yararlanamıyorum.
Ben onun en az bir Gökhan Güleç kadar koşmasını istiyorum. Benim sistemimde koşmayan futbolcuya yer yok. Tribünlerin istediği oyuncuyu kadroda tutmam. Bu Sergen de olsa. Sergen’in yerine, Rize’den alacağımız Fahri’nin faydalı olacağı inancındayım."

Ahmet Dursun, A.Hassan, Çağdaş
ve Jun’u da gözden çıkardığını açıklayan Tigana, Okan, İbrahim Üzülmez ve İbrahim Akın konusundaki kararını ise bu hafta içinde vereceğini söyledi. Tigana, "Çağdaş’ın yerine Gençlerbirliği’nden alınan Baki Mercimek’i oynatmayı planlıyorum. İbrahim Üzülmez ve İbrahim Akın, kulübün teklif ettiği rakama imza atarlarsa kalsınlar" diye konuştu.

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Murat Aksu ve Kenan Öner, Sergen ile dün özel bir toplantı yaparak "100’üncü yıl kupasını kazandırdın. Beşiktaş’ta idolsün. Ama profesyonelsin. Tigana seni istemiyor. Bu nedenle vedalaşalım" dedi. Sergen ise siyah beyazlı kulüpte doğduğunu ve futbolu burada noktalamayı düşündüğünü belirterek "Gelecek yıl için sizlere de başarılar dilerim" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!