Sergen, Adnan Polat'a yüklendi

Güncelleme Tarihi:

Sergen, Adnan Polata yüklendi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2008 11:51

Türk futbolunun önemli isimlerinden eski futbolcu Sergen Yalçın, Galatasaray Başkanı Adnan Polat'a fena yüklendi.

Haberin Devamı

Daha önce Ocak ayında Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak olan bir maçta jübilesini yapacağını açıklayan Sergen Yalçın, eski takımı Galatasaray'dan ses çıkmayınca Başkan Polat'ı suçladı...

Sergen Yalçın bugünkü köşesinde konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi:

Söz ağızdan çıkar

Benim için verilen sözler hep çok önemli olmuştur.. Kariyerim boyunca hiçbir transfer görüşmem 10 dakikadan fazla sürmemiştir.. Öyle yazılı kağıtlara filan da bırakmam işi, söz ağzımdan çıkmışsa arkasında dururum..

Bunları niye mi söylüyorum? Adnan Polat yüzünden.. 14 Ocak’ta jübilemi yapmayı planlıyordum.. Beşiktaş bana destek verdi.. Oynayacakları takımı ararken Bodrum uçağında Polat’la karşılaştım.. Kendisine durumu anlattım, “Sergenciğim, hiç kafanı yorma.. Biz seve seve senin jübilende oynarız” dedi.. O söze güvenip jübile programını bile yaptım.. Ama sonraki günlerde defalarca aramama rağmen Polat’a ulaşmayı başaramadım..

Haberin Devamı

Menajer Adnan Sezgin devreye girdi.. Kendisine “Adnan ağabey, siz oynayacak mısınız, oynamayacak mısınız?” diye çok net sormama rağmen, 1 ay da o oyaladı.. Sonuçta G.Saray yan çizdi, jübile yaza kaldı..

Beni burada kıran şey şu: G.Saray’da 2 sezon forma giydim ama 2 lig, 1 kupa şampiyonluğu yaşadım, kendime göre hizmetim oldu.. Şimdi Hakan Şükür’ü, Ünsal’ı, Arif’i, Bülent’i çok daha iyi anlıyorum.. Hiçbiri jübile yapamadı, kaçar gibi futbolu bıraktı.. Bana şu muameleyi reva görenler, kimbilir onları nasıl kırmıştır? Ayrıca.. G.Saray gibi büyük bir kulübün başkanına verdiği sözün arkasında durmamayı hiç yakıştıramadım..

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!