Serena'nın 19 maçlık galibiyet serisi bitti

Güncelleme Tarihi:

Serenanın 19 maçlık galibiyet serisi bitti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2012 14:01

Ünlü yıldız Serena Williams, bu yılki dördüncü yenilgisini Angelique Kerber'den aldı.

Haberin Devamı

Cincinnati Turnuvası'nın çeyrek finalinde Kerber'e iki sette kaybeden Serena, 19 maçlık galibiyet serisini kaybetti.

ABD'nin Ohio eyaletindeki Cincinnati kentinde düzenlenen Western&Southern Açık'ta 2 numaralı seribaşı Serena Williams, Alman rakibi Angelique Kerber'e kaybetti. Bu yıl ilk 10 oyuncularına karşı yaptığı 12 maçın altısını galip tamamlayan Kerber, Serena'yı 6-4'lük iki setle geçip yarı finale yükselen taraf oldu.

tenisdunyasi.net'in haberine göre; Wimbledon ve Olimpiyat şampiyonluğunu elinde tutan Serena Williams, 19 maçlık galibiyet serisiyle geldiği Cincinnati'de WTA'in 7 numarası olan solak Alman'a kaybetmekten kurtulamadı. Maça servis kırarak başlayan Kerber, ilk sette bu avantajını korurken, rakibinin 0/40'tan bir oyununu çevirme başarısı gösterdi. İkinci sete oyununu kazanarak giren Serena, ikinci oyunda bir servis kırma şansından daha yararlanamadı. Geri çizgide iyi savunma yapan Kerber, servis kırıp 2-1 öne geçtikten sonra kendi oyunlarını kaptırmadı. Yüzde 66 ile servis oyuna sokan Kerber, altıncı oyunda çok kritik bir smacı fileye takan Serena'nın agresifleşmesini de iyi değerlendirerek avantajını korudu. Avantajını onuncu oyuna kadar sürdüren Kerber, üçüncü maç puanında ace ile karşılaşmayı noktalandırdı.

Haberin Devamı

Bu sezonki 52'nci maçını kazandığı WTA'de bir yarı final daha yakalayan Alman tenisçi, kariyerinin en prestijli galibiyetlerinden birine uzandı. Fransa Açık ilk turundan bu yana yenilmeyen Serena ise, bu yıl dördüncü kez kaybetti.

Grandstand Kortu'ndaki bir diğer maçta ise Venus Williams, 2012'deki ilk yarı finaline ulaştı. 2 saat 33 dakikalık maçta Sam Stosur'a 6-2, 6-7 ve 6-4 ile üstünlük kuran Venus, 3 numaralı seribaşının yedi kez servisini kırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!