Serdar Aziz kararını verdi

Güncelleme Tarihi:

Serdar Aziz kararını verdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2011 13:08

Bursaspor'un genç yıldızı Serdar Aziz, Makedonya Milli Takımı'nın Galli teknik direktörü John Benjamin Toshack'ın kendisini çağırdığını doğruladı. Serdar, "Onlara teşekkür ettim ve böyle bir düşüncemin olmadığını söyledim" dedi.

Haberin Devamı

Bursaspor'un gözde futbolcusu Serdar Aziz, kulübün resmi internet sitesi ve televizyonuna açıklamalarda bulundu. Kendisine Makedonya Milli Takımı'ndan teklif geldiğini doğrulayan genç futbolcu, "Böyle bir teklif aldım Makedonya Milli Takımı'ndan. Babam Makedonya doğumlu olduğu için belki de benim de Makedonya Milli Takım forması giyebileceğimi düşündüler. Ben de teşekkür ettim. Türk'üm, A Milli Takım'da forma giymek istiyorum ve inşallah bu en kısa zamanda olur. Onlara teşekkür ettim ve böyle bir düşüncemin olmadığını söyledim. Abdullah hoca ile görüşmem olmadı ama Tolunay hoca ile görüştüm. Ona da aynı düşüncelerimi söyledim. Sadece Türkiye Milli Takımı'nda forma giymek istediğimi söyledim. O da teşekkür eti" diye konuştu.

"GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYORUZ"

Haberin Devamı

İkinci yarının ilk karşılaşması olan Kayserispor maçına değinen Serdar, "Tabii ki ilk devre istediğimiz gibi geçmedi. Onu unutmak istiyoruz. Artık Kayserispor maçı. Ben de sarı kart cezalısıyım. Takım arkadaşlarım en iyi mücadeleyi verecektir. İnşallah ikinci yarıya galibiyetle iyi başlamak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!