Sercan: Fenerbahçe'ye giderim

Güncelleme Tarihi:

Sercan: Fenerbahçeye giderim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2008 00:00

Trabzonspor karşılaşmasında Arsenalli yetkililerin izlediği ve maçta takımının galibiyet golünü atarak dikkatleri üzerine çeken Sercan Yıldırım, "Kulübümün maddi menfaatleri için Fenerbahçe'ye giderim" dedi.

Haberin Devamı

18 yaşındaki genç golcünün Radyospor'da yaptığı açıklamalar şöyle:

"TECRÃœBEYE Ä°HTÄ°YACIM VAR"

Daha iyi olmak için maç tecrübesine ihtiyacı olduğunu söyleyen Sercan, "18 yaşındayım, inişli ve çıkışlı zamanlarım oldu. Sezona yeni alıştım. 25 maçlık bir Süper Lig deneyimim var. Baktığınız zaman Mehmet Yıldız'ın, Gökhan Ünal'ın maç sayısı 75-80 civarında" dedi.

"MARADONA DA ELÄ°YLE ATMIÅžTI"

Trabzonspor maçında gol atmayı çok istediğini söyleyen genç golcü, ofsayt tartışmalarına ilişkin ilginç bir benzetme yaptı: "Maradona da eliyle gol atarak, İngiltere'yi şampiyonluktan etmişti. Hakem hataları oluyor, herkese saygı duymak gerekiyor. Trabzonspor maçında gol atmayı çok istemiştim ve golü atıp takımıma üç puan kazandırdığım içinde çok mutluyum."

"ARSENAL'DE OYNAMAK ÖNEMLİ"

Haberin Devamı

Transferine ilişkin soruları da yanıtlayan Sercan Yıldırım, Arsenal'in kendisini Trabzonspor maçında izlediğini bildiğini belirterek, Fenerbahçe'ye transferine ilişkin çok çarpıcı bir açıklama yaptı: "Arsenal'in beni izleyeceğini duymuştum. Avrupa'da oynamak istiyorum ve bu her futbolcunun hayalidir. Arsenal'e gitmek ve orada forma giymek tabi ki önemli. Bursaspor ile 2011 yılına kadar mukavelem var. Her şeyi başkanımıza bırakıyorum. İngiliz kulüpleri ile menajerim arasında görüşmeler oldu. Transferimde Bursaspor'un menfaatleri dışında hareket etmiyorum. Bursaspor'a maddi ve manevi bir kazanç sağlayacaksam Fenerbahçe'ye giderim. Her zaman kulübümün menfaatlerini düşünerek hareket edeceğim, eğer kulübüm kazanacaksa Fenerbahçe'ye giderim."

Sercan Yıldırım, son olarak örnek aldığı gölcülerin başında Semih Şentürk, Ümit Karan ve Hakan Şükür olduğunu söyledi.

ERCİYAS: "EN CİDDİ TALİP FENERBAHÇE"

Bu arada Sercan Yıldırım'ın transferine iliÅŸkin bir açıklamada oyuncunun menajeri Efgan Erciyas'tan geldi. D Spor'a konuÅŸan Erciyas, Fenerbahçe'nin Sercan ile çok ciddi bir ÅŸekilde ilgilendiÄŸini söyledi. Erciyas, Arsenal'in Sercan Yıldırım için çok olumlu bir raporu olduÄŸunu da sözlerine ekledi.  Erciyas şöyle konuÅŸtu:Â

"ARSENAL Ä°KÄ° YILDIR SERCAN'I Ä°ZLÄ°YOR"

Haberin Devamı

"Arsenal Tektik Direktörü Arsen Wenger'in yardımcısı Francesko, Sercan'ı izlemeye iki hafta önce de geldi. İki yıldır Sercan'ın takip ediyorlardı ama son dönemde daha yakın bir şekilde Sercan'ı izliyor ve olumlu rapor veriyorlar. Sercan Yıldırım, şu anda Arsenal'in takip ettiği oyuncuların başında geliyor. Resmi olarak Arsenal'den Bursaspor'a gelen bir teklif yok. Arsenal dışında PSV, Rubin Kazan gibi Avrupa'dan bir çok takım Sercan'ı uzun süredir takip ediyorlar."

"GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ TA İSTİYOR"

"Sercan Burasaspor'un sözleşmeli oyuncusu. Bursaspor ile anlaşma yapılırsa Sercan transfer tercihini kullanacak. Türkiye'de Sercan için en ciddi şekilde ilgilenen takım Fenerbahçe. Eğer Türkiye'de transfer yaparsa Fenerbahçe bir adım önde. Fenerbahçe'nin yanı sıra Galatasaray ve Beşiktaş ta Sercan ile ilgileniyor."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!