Şenol Güneş'ten sakatlık ve 3 puan açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Şenol Güneşten sakatlık ve 3 puan açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2016 16:18

Beşiktaş'ın Benfica ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde Siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Şenol Güneş ile Oğuzhan Özyakup konuştu.

Haberin Devamı

İşte Şenol Güneş'in açıklamaları;

"Sahamızda kazanıp avantaj yakalamak istiyoruz. Napoli Beşiktaş ve bizim için çok kritik bir maç. Diğer maçları düşünmüyoruz şu an sadece Benfica maçına odaklandık. Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Rakibin gücü önemli değil bizim. Yarın sonucun ne olduğunu göreceğiz. Rhodolfo yok, diğer sakat oyuncularımızın durumuna bakacağız. Her maça kazanmak için çıkıyoruz.

Gruptaki ilk maçtaki düşüncemiz ile bugün arasında farkı yok. Güzel futbol ve iyi sonuç istiyoruz. Yarış devam ediyor, öne geçebilmek için Benfica'yı yenmek istiyoruz. Napoli de Benfica da şansını kullanmak istiyor. Benfica çok iyi gidiyor, tecrübesini ortaya koyan bir takım. Kıyasladığımız zaman biz daha tecrübesiz bir takımız. İyi bir takımla oynayacağız. Değerli oyuncuları var. Yarın sabırlı oynamamız gerekiyor. Önceki iki iç saha maçımızda öne geçip berabere kaldık. Bu kez kazanmak istiyoruz. Kaybedersek şansımız yok olur. Kazanırsak bir adım öne geçeriz."

Haberin Devamı

Şenol Güneşten sakatlık ve 3 puan açıklaması

GÜNEŞ, BEŞ EKSİK OYUNCUYU SAYDI!
"Rhodolfo, Aras, Talisca, Caner ve Ömer kadroda yok. Diğer oyuncularla ilgili son kararı bugün vereceğiz. Taraftarlarımızın desteğiyle birlikte 3 puan istiyoruz. Sabırlı olmalıyız, kolay maç olmayacak. Umarım bu kez kazanırız.

Benfica köklü bir camia. Bu yıl da başarılılar. Oyuncuların gençliği acemilik yaratmaz. Aksine dinamizm olarak avantaj sağlar. Gruptan çıkarsak Beşiktaş için yeni bir dönem başlar. Kulübün geleceğine katkıda bulunmak, elbette. bizim için önemli. Benfica'dan daha iyi bir takım olduğumuzu yarın sahada da göstermek istiyoruz. Beklentimiz bu yönde. Takımın bir çizgisi olduğu görülüyor. Hiçbir rakibimize ezilmedik. Her zaman sahada iyi şeyler yapmaya çalışıyoruz. Kendimizi sürekli geliştirmeye çalışacağız. Yetmezse transfer yapacağız."

"İLK MAÇA GÖRE 1-2 DEĞİŞİKLİK OLACAK"
"Varsayımlar üzerine hareket etmemeliyiz. Ne kadar güçlü olduğumuzu gösterdik. Kafamız net, 3 puan için oynayacağız. Benfica maçını düşünerek oyuncu getirmemezlik yapmadık. Oynayacak durumdaysa oynatırım. Adriano bugün ilk kez idmana çıkacak, Tosic dün ilk kez antrenmandaydı. Gökhan da sıkıntılar var. Bakacağız hepsine. Savunmada ve sol tarafta sıkıntılar olduğu için oyun formatında değişiklik yapıyoruz. Şartlar neyse ona göre oynayacağız. İlk maça göre 1-2 oyuncu dışında çok fazla değişiklik olacağını düşünmüyorum. Alt tarafı futbol. Korkumuz yok. Keyif alarak oynayacağız. Bugüne kadar temiz duygularla oynadık, yine öyle olacak.

Haberin Devamı

"UEFA'NIN BAZI KRİTERLERİNİ TARTIŞMAYA AÇMALIYIZ"
"Tosic'in Milli Takım'da oynamaması gerekiyordu, hatalı bir tercih. Milli Takım çok önemli ama sağlık da çok önemli. Milli Takım'a giden oyuncularla ilgili konuşulması gerekiyor. Oyuncular sakatlanıp geliyorlar. UEFA'nın bazı kriterlerini tartışmaya açmalıyız. Sakatlıklar hamle yapmamızı zorlaştırıyor. Adanaspor maçında beklerimizden biri sakatlansaydı Olcay oynayacaktı."

Şenol Güneşten sakatlık ve 3 puan açıklaması


Oğuzhan Özyakup'un basın toplantısındaki açıklamaları...
''Dediğim gibi iddialıyız. Evimizde ne kadar güçlü olduğumuzu gösterdik. İnşallah taraftarlarımızla güzel bir sonuç almayı bekliyoruz.''

Haberin Devamı

''Benfica, Başakşehir, Fenerbahça güçlü rakipler ama farklı rakipler olsa da aynı tempoda devam edecektik. Tabii ki yorucu geçiyor ama idmanları ona göre yapıyoruz. Futbolcunun bu tempoya alışık olması gerekiyor. İnanıyorum ki bu dönemi de en iyi şekilde atlatırız.''

''Pozisyonlara girmemiz de iyi bir şey. Biz normalde çok gol atan bir takımız. Adana'ya karşı olmadı. Bizim pozisyona girmemiz de iyi bir şey. Şampiyonlar Ligi'nde o kadar girer miyiz bilemiyorum ama son vuruşlarda daha iyi olursak yarın skora da yansıtırız.''

''Takımın bana nerede ihtiyacı varsa, hocam nerede görev verirse orada oynamaya çalışıyorum.''

BAKMADAN GEÇME!