Şenol Güneş'in ilk sözleri sosyal medyaya damga vurdu!

Güncelleme Tarihi:

Şenol Güneşin ilk sözleri sosyal medyaya damga vurdu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2015 14:58

Beşiktaş ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayan Şenol Güneş'in, imza töreninde, "Şampiyonluk görmedim" sözleri büyük yankı yarattı. Trabzonspor ve Fenerbahçe taraftarları sosyal medyada bu sözlere ilişkin binlerce yorum yazdı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Şenol Güneş, Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde hedeflerinden bahsederken, "Kariyerimde lig şampiyonluğu yok, Beşiktaş ile şampiyonluk yaşayacağım" ifadesini kullandı.



Bu sözler Trabzonspor ve Fenerbahçe taraftarları arasında büyük yankı yarattı. 2010-11 sezonu şampiyonunun Trabzonspor olduğunu savunan bordo mavili taraftarlar, söz konusu sezonda takımın başında olan Güneş'in açıklamalarına tepki gösterdi. Trabzonsporlu taraftarlar, Şenol Güneş'in bordo mavili takımda görev yaptığı süreçteki, "2010-11 şampiyonu Trabzonspor’dur” sözlerini de hatırlattılar. Fenerbahçeliler ise kendilerinin haklı olduğunun Şenol Güneş'in sözleriyle bir kez daha teyit edildiğini belirttiler.

Şenol Güneşin ilk sözleri sosyal medyaya damga vurdu
BEŞİKTAŞ'A GÜNEŞ DOĞDU

Haberin Devamı

Sosyal medyada bu konuya ilişkin yorumların bazıları şöyle:

Haberin Devamı

@peynirgemisi
Burak Yılmaz: "Trabzonspor'la yakaladığımız ama kaldıramadığımız kupa"
Şenol Güneş: "Hiç şampiyonluk görmedim"
Hocanın dili sürçmüş olmalı?

@bastian31_

'Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar' deyip sözde şike yapanlara karşı duran Şenol Güneş online mı?

@Enesunn
'2010-2011 Sezonu şampiyonu Trabzonspor'dur' diyen Şenol Güneş Beşiktaş'a imzayı atınca 'Şampiyonluk görmedim' diyor bu nasıl iştir arkadaş!

@Cemdalmaz
Şenol Güneş: Hiç şampiyonluk görmedim!!! Sonunda Güneş de 2010-11 sezonunun şampiyonunun FB olduğu gerçeğini kabul etmiş.

@mert_yasar
Şenol Güneş'in Beşiktaş ile anlaşmasına çok şaşırdım. Trabzonspor Hukuk Kurulu'nun çabası sonuç verir ve kulüpler küme düşerse ilginç olacak.

Haberin Devamı

@sakoglu24
Şenol Güneş Avni Aker'e hangi yüzle gelecek peki?

@Divaneyiz
En çok eleştirdiğimiz isim Burak, 3 kere şampiyonluğu çalınan Şenol Güneş'ten daha fazla benimsedi Trabzonspor'un 2010-11 şampiyonluğunu.

@hamzacebiahmet
2010-2011'e ve camiaya büyük bir darbe daha.. "Senin efsanen şampiyon olmadım diyor, hâlâ konuşuyorsun" deseler ne diyelim biz şimdi hoca?

@akturkemre61
Trabzonspor taraftarinin yapmasi gereken tek şey; Burak Yılmaz Avni Aker'e çıktığında onu tribüne çağırmaktır!!!

@Kutadgu11
Şenol Güneş'in mevcut Trabzon şehrine ve mevcut Trabzonspor camiasına ihanet ettiğini düşünmüyorum. Kendine etti

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!