Şenol Güneş beyinleri yıkadı

Güncelleme Tarihi:

Şenol Güneş beyinleri yıkadı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2011 00:00

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, iddianame haberleriyle değişen gündemde takımını lige motive etti, oyuncularına Lille'yi adeta ezberletti.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi'nde tarihi bir başarıya imza atarak Lille'yi deplasmanda mağlup edip adını bir üst tura yazdırmanın planlarını yapan Trabzonspor'da en çok mesaiyi teknik direktör Şenol Güneş yaptı. Oyuncularını iddianame haberleriyle değişen gündemden uzak tutmaya çalışan tecrübeli teknik adam, rakiplerinin Fransa Ligi'nde Ajaccio ile oynadığı maçı mercek altına aldı. Lille oynanan ilk maç ve rakibin Ajaccio ile oynadığı maçı oyuncularına adeta ezberleten Şenol Güneş, "Tur şansı bize bu kadar yakınken orada adımızı bir üst tura yazdırmak istiyoruz" diye konuştu.

FRANSA'DA TRANSFER TAKİBİ

Bu arada Lille maçı için Fransa'ya giden bordo- mavili yöneticilerin Marsilya'nın forvet oyuncusu Andre Pierre Gignac ile görüşebileceği öğrenildi. Devre arasında takımı daha da güçlendirmenin planlarını yapan yöneticilerin Fransız forvet oyuncusunu Türkiye'ye gelmek için ikna edeceği, ardından da kulübüyle temaslara başlayacağı ifade edildi. 25 yaşındaki Fransız forvet oyuncusu özellikle Toulouse formasıyla başarılı bir dönem geçirmiş, ardından transfer olduğu Marsilya'da ise zaman zaman forma giyebilmişti.

Haberin Devamı

BURAK: "O MUTLULUĞU DA YAŞAMAK İSTİYORUM"

Spor Toto Süper Ligi'de attığı gollerle takımını sırtlayan Burak Yılmaz, gollerine Şampiyonlar Ligi'nde de devam etmek istiyor. Şampiyonlar Ligi'nin, Süper Lig'e oranla çok daha zorlu olduğunu söyleyen Burak, "Orada gol atmak için çok daha fazla çalışmanız lazım. Ben de bunu yapmak istiyorum. Umarım 90 dakika sonunda gülen taraf olmayı başarırız" diye konuştu.

TARAFTARLAR FRANSA'DA ŞÖLENE HAZIR

Bu arada Trabzonsporlu taraftarlar, Lille kulübünün kendilerine ayırdığı 4 bin biletin tamamını tüketti. Bununla da yetinmeyen bordo - mavili taraftarlar Lille tribünlerinden yaklaşık 2 bin bilet daha aldı. Bu bilet sayısının daha da fazla olabileceği öğrenilirken, Lille şehrinin Almanya ve Hollanda'ya yakınlığı ve maçın kritik önemi taraftarların bu maça ilgisini daha da artırdı. İnternet üzerinden organize olan bordo - mavili taraftarlar Metropole stadında tam bir şölen havası oluşturmayı amaçlıyor.

Haberin Devamı

GÜNEŞ YARIN BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK

Trabzonspor'un UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Lille maçı öncesi resmi antrenman ve basın toplantısı programı kesinlik kazandı. Buna göre bordo - mavili ekip maçtan bir gün önce Salı günü Türkiye saati ile saat 20.00'da maçın oynanacağı Lille Metropole Stadı'nda bir antrenman yapacak. Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak ve çalışmaya taraftar alınmayacak. Teknik Direktör Şenol Güneş ise, yarın antrenman öncesi Lille Metropole Stadı'nda saat 19.30, Lille Teknik Direktörü Rudi Garcia ise 19.00'da bir basın toplantısı düzenleyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!