Seneye de Avrupa'ya gidemeyebiliriz

Güncelleme Tarihi:

Seneye de Avrupaya gidemeyebiliriz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2013 00:19

Ahmet Nur Çebi, UEFA‘nın tedbir kararı verdiğini belirtip çarpıcı tespitte bulundu.UEFA Kriterleri’ne uymak için çok çaba sarf ettiklerini belirten siyah beyazlı yönetici, “Hatalı evraktan dolayı 1 sene Avrupa’dan men cezası vermişlerdi, üstüne bu olaydan dolayı da verildi. Beşiktaş, şike yapacak bir camiadan uzaktır” dedi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah beyazlıların Avrupa yasağı için ilginç bir çıkış gerçekleştirdi. Bugün TV’de Özgür Sancar’a konuşan Çebi, “UEFA bizimle ilgili sadece tedbir kararı verdi. Belki seneye ceza kararı verecek; biz bu durumda yine Avrupa’ya gidemeyebiliriz. Elbette bunun olmasını arzu etmiyoruz, ama realite bu” ifadelerini kullandı. Avrupa kupalarına gidememenin kendilerini çok üzdüğünü belirten Ahmet Nur Çebi “UEFA kriterlerini sağlamak için çok çaba verdik. Bunun karşılığında Avrupa’da oynamak isterdik. Hatalı evraktan dolayı 1 sene vermişlerdi, üstüne bu olaydan dolayı verdi. Beşiktaş camiası, şike yapacak bir camiadan uzaktır” dedi.

EZELİ RAKİPLERİNE KIRGIN

CAMİADAN her şeyin pozitif gittiğini de belirten İkinci Başkan, “Mali disiplin sağlandı. Beşiktaş ödemelerini yapabilen bir kulüp haline geldi. Başımız dik yürüyoruz. Azalan borçlar, tasarruf edebilen bir kulüp var. Geleceğimiz parlak” diye konuştu.
TT Arena nedeniyle Ünal Aysal’a, ‘Stadı Galatasaray verirse’ maddesi ekledikleri için de Fenerbahçe’ye kırgın olduğunu belirten Çebi, “Olimpiyat’a 2.5-3 saatte giden gencecik taraftarı görünce üzülüyorum” dedi.
Çokça konuşulan Almeida ve Fernandes’in sözleşme yenilemesi konusunda Ahmet Nur Çebi “Bazen istiyor, bazen istemiyor gibi oluyorlar. Olumlu yakaladığımızda attıracağız inşallah” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Bahşedeceksen bahşet ARTIK!

BEŞİKTAŞ İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, eski başkan Yıldırım Demirören’den alacakları konusunda bir an önce karar vermesi gerektiğini belirterek, “Bahşedeceksen bahşet yoksa biz borcumuzu öderiz” dedi. Öte yandan divan kurulunda kulübün net borcunun 477 milyon lira olarak açıklandı.

KiME NE KADAR BORÇ VAR

Yıldırım Demirören: 103 milyon 992 bin 684 lira
Fikret Orman: 3 milyon 902 bin 692 lira
Ahmet Nur Çebi: 5 milyon 12 bin 558 lira
Serdal Adalı: 9 milyon 792 bin 656 lira
Tamer Kıran: 6 milyon 217 bin 452 lira
Ahmet Kavalcı: 946 bin 71 lira
Deniz Atalay: 393 bin 270 lira
Diğer yöneticiler: 1 milyon 159 bin 449 lira

Zaten ağırdık iyice ağırlaştık!

Haberin Devamı

Beşiktaş Kulübü’nün 60 yıllık üyelerine dün törenle plaket verildi. 60 yıllık 15 kongre üyesi Sedat Kesen ve arkadaşları Yılmaz Soysal, Ferdi Vradarman, Hüseyin Kaba, Gazi Akınal, Handan Onur, Cevat Cangal, Oktay Çokyüksel, Uğur Sayın, Erol Güner, Recep Adanır, Erdoğan Bozok, Arif Peker, Kemal Güloğlu, Tuğrul Sızmazoğlu plaketlerini Ahmet Nur Çebi’den aldı. Kesen, “Zaten ağırdık bu plaketi de alınca yükümüz ağırlaştı” demesi herkesi güldürdü.

BAKMADAN GEÇME!