Şener döner mi?

Güncelleme Tarihi:

Şener döner mi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2013 10:24

Hasan Yener, Sadri Şener’e başkan adaylığı için çok büyük baskı olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Trabzonspor Genel Sekreteri Yener, “Sayın Şener, adaylık baskısı nedeniyle telefonlarını bile kapatıyor” dedi. Seçim için şimdiye kadar 5 aday çıkaran bordo mavili camianın kulislerinde Şener’in adı tekrar geçmeye başladı. Tüzüğe göre Şener’in kararını kongreden 2 gün öncesine kadar
vermesi gerekiyor.

TRABZONSPOR Genel Sekreteri Hasan Yener’in açıklamaları bordo mavili camianın yeniden heyecanlanmasına neden oldu. Karadeniz ekibinin yöneticisi, “Başkan adayları projelerini anlatacaklarına Sadri Şener ve yönetimini kötüleme yarışında. Camiadan Şener’e tekrar aday olması konusunda yoğun baskı var. Hatta telefonlarını kapatmak zorunda kalıyor” diye konuştu.

8 MİLYON DOLARI KİM HİBE ETTİ?

GENEL Sekreter Hasan Yener, “Hiçbir kongre öncesinde görmediğimiz bir tablo oluştu. Trabzonspor camiasına ve taraftarlarına bu karamsarlığı enjekte etmek kimsenin hakkı değildir” dedi. Yener sözlerine, şu şekilde devam etti: “Önce bir şeyler üretelim, ondan sonra eleştirelim. Ama bir başkan adayı, (Şener’e hakkımı helal etmem) diyor. Trabzonspor’a bugünkü parayla 8 milyon doları hibe eden Şener’e mi?”

Haberin Devamı

CAMİA, SADRİ ŞENER’İ İSTİYOR

- BAŞKAN Sadri Şener, zaman zaman aday olmasını isteyen kişilerin baskısı karşısında telefonlarını kapatmak zorunda kalıyor. Camia tekrar göreve dönmesini ve aday olmasını istiyor. Bir yönetici olarak değil bir Trabzonspor taraftarı olarak ben de Şener’in göreve devam etmesini isterim.
Yener’in açıklamalarının ardından tekrar aday olmayacağını açıklayan Şener’in adı kulislerde geçmeye başladı. Trabzonspor’da başkanlık için İbrahim Hacıosmanoğlu, Metin Atasoy, Muharrem Usta, Hakan Kulaçoğlu ve Emre Aksoy, aday olmuştu.

TÜZÜK NE DİYOR?

TRABZONSPOR tüzüğünün adaylık başvurusunun şartlarının düzenlendiği 69’uncu maddesinde, “Çoğunluk sağlanamadığı için 1. toplantı yapılamamış ise daha önce adaylık başvurusunda bulunulmamış olsa bile 2. toplantı gününden iki gün öncesine kadar organlara aday olunabilir” ifadesi yer alıyor. Trabzonspor’da genel kurul 25-26 Mayıs’ta yapılacak. Buna göre adaylar, 23 Mayıs’a kadar başvuru yapabilir.

Haberin Devamı

Tolunay Kafkas: Üretken olmalıyız

Trabzonspor Teknik Direktörü Kafkas “Biz her zaman üreten ve ürettiğini değerlendiren bir ekip olmalıyız” dedi.

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, finallerin en centilmen oyuncusu seçilen Berkan Burak Turan’a ödülünü verdi. Kafkas, “Bugün bu tablo gurur kaynağı, Trabzonspor’un büyüklüğünü bir kez daha gösteriyor. Üreten ve ürettiğini değerlendiren bir Trabzonspor olmak zorundayız. Bu nedenle emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunmak istiyorum” açıklamasını
yaptı.

SÜMER: Kalitemizi gösteriyoruz

ANTALYA WOW Football Center’da düzenlenen dörtlü finalde Fenerbahçe’yi 4-1 yenerek Coca-Cola Elit Akademi U15 Ligi şampiyonu olan Trabzonspor için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde tören düzenlendi. Törende açıklama yapan Trabzonspor Futbol Koordinatörü Özkan Sümer, “Umarım ki bu kupalar devam edecek. Yine inanıyorum ki hak edip alamadığımız kupa da bize ulaşacak. Trabzonspor bu kupalarla kalitesini, değerini ve büyüklüğünü ortaya koyuyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

Antep galip kapadı

STAT: Tevfik Sırrı Gür ? HAKEMLER: Taner Gizlenci (6), Mehmet Şahan Yılmaz (6), Serhan Malkoç (6)
MERSİN İ.Y: Cengiz (4)- Murat Ceylan (4), Mitrovic (5), Stepanov (5), Serkan (5), Lawal (6), Eren (5), Ben Yahia (6), Gosso (5), Culio (4)(Dk.68 Nduka 4), Nobre (4)(Dk.46 Burak Can 4)
GAZİANTEPSPOR: Mahmut (6)- Serdar Kurtuluş (6), Şenol (6), Süleyman (5), Binya (6), Bekir (6), Oktay (5)(Dk.61 İbrahim Halil Yaşar 5), Turgut (6), Cenk (6), Serdar Özbayraktar (6)(Dk.84 İbrahim Halil Keser ), Rostand (6) ? GOLLER: Dk.27 Turgut , Dk.30 Cenk (Gaziantepspor) Dk.72 Ben Yahıa (Mersin İ.Y.)
SARI KARTLAR: Culio (Mersin İdmanyurdu), Turgut, Bekir Ozan (Gaziantepspor)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!