Şen, Fener'i 2000’e hazırlıyor

Güncelleme Tarihi:

Şen, Feneri 2000’e hazırlıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 1997 00:00

Haberin Devamı

F.Bahçe Başkanı, kulübün kasasından tek kuruş harcamadan inşa edilen Samandıra Tesisleri'nin her yönüyle Avrupa standartlarında bir kompleks olacağını açıkladı. Tesislerde 4 futbol sahası ve 65 oda yer alacak.

Fenerbahçe Başkanı Ali Şen, yapımı devam eden Samandıra Tesisleri'ni dün düzenlediği ''Köfte Partisi''nde basına tanıttı.

Ali Şen'in, Samandıra Tesisleri'nde düzenlediği partiye Kulüp Başkanvekili ve Futbol Şube Sorumlusu Vefa Küçük, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Aydınlar, Kadıköy Grubu Lideri Kazım Bayülken, bazı kongre üyeleri ve çok sayıda spor yazarı katıldı.

Fenerbahçe'yi 2000'li yıllarda Avrupa'nın en büyük takımı yapabilmek için alıştıklarını anlatan Şen, geçtiğimiz Eylül ayında yapımına başlanılan tesislerin 1998-99 futbol sezonunda faliyete geçeceğini ve bu tesisler için toplam 650 milyar lira harcanacağını kaydetti.

Tesislerde 3'ü çim, 1'i toprak olmak üzere 4 saha ve 65 oda yer alacağını anlatan Şen, şöyle konuştu:

''Fenerbahçe'nin Avrupa'nın en büyük kulübü olabilmesi için finans ve tesisleşme yönünde büyümesi gerekmektedir. Şu anda hiç borcu olmayan Fenerbahçe Kulübü bu tesislerin yapımından sonra da tesis sıkıntısını çözecektir.Tesislerde, cimnastik ve basketbol salonu, kapalı yüzme havuzu bulunacak.''

Ali Şen, tesislerin yapımı için şu ana kadar toplam 140 milyar lira civarında para harcandığını ve bu harcamanın kulübün kasasından yapılmadığı ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!