Semih'ten F.Bahçe açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Semihten F.Bahçe açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2011 18:37

Spor Toto Süper Lig'de sezonun kapanmasının ardından tatile çıkan Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Semih Şentürk, ailesiyle birlikte tatilini Fethiye'de geçiriyor.

Haberin Devamı

Eşi Pınar ve kızı Naz ile Fethiye'ye gelen Şentürk, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Baldızının ehliyet işlemleri için müdürlüğe gelen Şentürk'e, kızı Naz ve eşi Pınar Şentürk de eşlik etti. Semih Şentürk'ü İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Saffet Koçer ve Müdür Yardımcısı Ömer Akgül karşıladı. Şentürk ve Emniyet Müdürü Koçer, makam odasında bir süre sohbet etti. Sohbet sırasında Şentürk'ün baldızının ehliyet işlemleri gerçekleştirildi. Yaklaşık yarım saat müdürlükte kalan Şentürk, binadan çıkışında sevenleri tarafından karşılandı. Hayranları, Şentürk'le emniyet müdürlüğü önünde fotoğraf çektirdi.

Basın mensuplarının Fenerbahçe'de kalmasıyla ilgili sorularını yanıtsız bırakarak kameralardan uzaklaşmaya çalışan Şentürk, fotoğraf çektirdiği bir hayranının, "Fenerbahçe ile 3 yıllığına anlaştın mı" sorusuna "Evet" karşılığını verdi. Şentürk, daha sonra otomobiline binerek oteline gitti.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!