Semih Saygıner yeniden milli takımda!

Güncelleme Tarihi:

Semih Saygıner yeniden milli takımda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2015 21:59

Kırşehir'de Makissos Otel'de düzenlenen Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası Final Etabı'nda yarı finale yükselen isimler belli oldu. Gün içinde önce son 16, ardından çeyrek final maçları yapıldı. Semih Saygıner bugünkü maçlarda aldığı galibiyetlerle yeniden milli takıma girmeyi garantiledi.

Haberin Devamı

Hakan İncekara, Adnan Yüksel, Semih Saygıner ve Gökhan Salman müsabakaları kazanarak adlarını yarı finale yazdırdılar. Cuma günü öğle saatlerinde oynanacak maçlardaki eşleşmeler ise şöyle oluştu:

Semih Saygıner-Gökhan Salman
Hakan İncekara-Adnan Yüksel

SEMİH SAYGINER YENİDEN MİLLİ TAKIMA GİRMEYİ GARANTİLEDİ
Bu arada 7 yıl önce ara verdiği bilardoya dönen ve eski formuna kavuşmaya çalışan Semih Saygıner bugünkü maçlarda aldığı galibiyetlerle yeniden milli takıma girmeyi garantiledi.

SALMAN HEYECANLI
Bilardo kariyerinde ilk kez bir Türkiye Şampiyonası'nda yarı final oynayacak olan Gökhan Salman, Semih Saygıner ile eşleşmesini değerlendirirken duygularını şöyle aktardı: "Öncelikle bu maç benim için çok zor bir maçtı. Bir çok hata yaptım ama sarı topun avantajı rakibimde stres oluşturdu. Çünkü sarı top her zaman o bitirse bile bir isteka hakkı v ar tekrar oynamak için. İyi hissediyorum: İlk defa Türkiye şampiyonasında resmi turnuvada yarı finale kalıyorum. Daha önce çeyrek finale kalmıştım bir iki defa. İlk defa yarı finale kalıyorum. Güzel bir turnuva geçirdiğimi düşünüyorum. Daha önce de zor maçlar geçirdim. Bir öncekini 40-40 penaltılarda kazandım. Zor geçiyor ama yılmıyorum. Yarın yarı finalde Semih Saygıner ile oynayacağım, zor bir maç olacak. Türkiye şampiyonası ilk etabında karşılaşmıştık, ben kazanmıştım. Şimdi bir rövanş olacak. Zor bir maç olacak umarım iyi geçer herkese keyif veririz.''

BAKMADAN GEÇME!