Semih Kaya'nın yanına Ömer Toprak!

Güncelleme Tarihi:

Semih Kayanın yanına Ömer Toprak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2012 09:18

Bayer Leverkusen ve A Milli Takım’ın stoperi Ömer, Fatih Terim’in transfer listesinde bir numarada yer alıyor…

Haberin Devamı

Semih Kaya ile Ömer Toprak’ın hem yerli, hem yaşlarının genç oluşunu önemli bir avantaj olarak gören Terim’in isteği doğrultusunda yönetim 4 milyon Euro’luk bonservis teklifi hazırladı.

 

Ara transferde savunmayı güçlendirmek isteyen Fatih Terim’in gerçek gözdesi ortaya çıktı. Tecrübeli teknik adamın savunmada görmek istediÄŸi yerli prens Ömer Toprak...Â

 

Kerim Frei’yi orta saha için kulübün scoutlarına uzun süredir izleten Terim, stoper için de bir başka gurbetçi yıldızda karar aldı. Cris ile Ujfalusi’nin ilerleyen yaşı ve Brezilyalının ülkesinde kulüp araması sonrası Galatasaray’ın gelecek planlarını Ömer Toprak süslemeye başladı.

 

Haberin Devamı

5 OCAK’TA DÜĞMEYE BASILIYOR

 

Bayer Leverkusen’de bu sezon ligin ilk yarısında tam 15 maçta görev alan Ömer Toprak için sarı kırmızılı yönetim, transfer sezonunun açılış tarihi olan 5 Ocak’tan itibaren harekete geçecek.

 

Kulübünde stoper mevkisinin değişmez oyuncusu olan ve A Milli Takım’da da Abdullah Avcı’nın gözdesi haline gelen Ömer Toprak’ı, Galatasaray Kulübü, Şampiyonlar Ligi faktörü ve göz kamaştıran teklifi ile fethetmeye çalışacak.

 

ALDIÄžININ Ä°KÄ° KATI TEKLÄ°F EDÄ°LECEK

 

Bayer Leverkusen’de yılda yaklaşık 600 bin Euro net ücrete forma giyen Ömer Toprak’a, en az Cris’e ödenen 1 milyon 250 bin Euroluk garanti ücret teklif edilecek.

 

2016 yılına dek Bayer Leverkusen ile sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki başarılı stoper için kulübüne de 4 milyon Euro bonservis ücreti verilmesi planlanıyor.

 

Alman ekibi ile masaya oturmaya hazırlanan Galatasaray yönetimi, Ömer Toprak’la 5 yıllık bir kontrat yaptırıp Semih Kaya ile birlikte savunmasının geleceğini yerli ve genç iki isimle garanti altına alacak.

 

Haberin Devamı

Ömer Toprak kimdir?

 

DoÄŸum tarihi: 21 Temmuz 1989

DoÄŸum yeri: Ravensburg, Almanya

Boyu: 1.86 m.

Mevkii: Stoper

Kariyeri

Kulüp - Sezon - Maç - Gol

SC Feriburg - 2005-08 - 68 - 4

B.Leverkusen - 2008-11 35 -

Milli takım

Kulüp - Maç - Gol

Almanya U-19 - 3 - 1

Türkiye - 11 - 2

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!