Semih Kaya: O karara saygı duymuyorum

Güncelleme Tarihi:

Semih Kaya: O karara saygı duymuyorum
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2014 16:04

Galatasaraylı Semih Kaya, Akhisar maçında Gekas'ın attığı golden önce kendisine faul yapıldığını belirterek, hakem Bülent Yıldırım hakkında imalı açıklamalar yaptı. Kaya, "O karara saygı duymuyorum. Belki de maça heyecan gelmesi için böyle bir karar verdi" dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın savunma oyuncusu Semih Kaya, Akhisar karşısında aldıkları 2-1'lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu. Gekas'ın attığı golden önce kendisine faul yapıldığını belirten Semih Kaya, itirazlarından ötürü Bülent Yıldırım'dan sarı kart görmüştü. Konu hakkında Beyaz Futbol'a konuşan Semih, hakeme tepki gösterdi.

Başarılı savunma oyuncusu, "Bence faul ama Bülent hocanın kararı o şekilde. Saygı duyulması lazım, faul olduğu için saygı duymuyorum. Açıkçası o karara saygı duymuyorum. Çünkü yüzde yüz faul. Benim gibi bir adamı bile sinirlendirdi. Düşünün ben bile sinirlendim. Orada normal olarak tepkimi göstermek zorundaydım. Belki de maça heyecan gelmesi için böyle bir karar verdi" dedi.

"HAMZA HOCA İYİ Kİ GELDİ"
Semih Kaya, 'Hamza Hoca ile Galatasaray'a heyecan geldi mi?' sorusunu ise şu şekilde cevaplandırdı:
"Hamza Hoca zaten Galatasaray'ın kendi bünyesinden yetiştiği antrenör. Futbolculuk kariyerinde Galatasaray'da 7-8 yıl oynamış. O yüzden gelmesi gerçekten iyi oldu."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!