Semih 2 yıl daha Fenerbahçe'de

Güncelleme Tarihi:

Semih 2 yıl daha Fenerbahçede
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2006 13:53

Fenerbahçe Kulübü, futbolcusu Semih Şentürk'ün sözleşmesini 2 yıl uzattı.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertliler, daha önce prensipte anlaştığı futbolcusuyla bugün kulüp binasında 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Avukatı ile birlikte kulüp binasına gelen Semih, kendisini 2 yıl daha sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.  Takımda kaldığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Semih, “Çok mutluyum kulübümde kaldığım için. Başta yönetim kurulu olmak üzere, Volkan Ballı ve avukatıma teşekkür ederim. Büyük bir camiada kaldığım için çok mutluyum. İnşallah 100. yılda ve bundan sonraki yıllarda da elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. 2 yıl anlaşma yaptım. İnşallah daha çok uzun süreler nasip olur” diye konuştu.

“BAŞKANIN İSTİFASINA HALA İNANAMIYORUM”

Sarı-lacivertli futbolcu, başkan Aziz Yıldırım'ın görevini bırakacağını açıklamasına hala inanamadığını söyledi.
Yıldırım'ın görevine geri dönmesini ümit ettiğini ifade eden Semih, “Ben daha hala inanamıyorum. İnşallah başkanımız geri döner ama onun da kendi kararı, saygı duymak gerekiyor. Ben de beklemiyordum ama inşallah geri döner” şeklinde konuştu.

“KAÇAN ŞAMPİYONLUĞA ÇOK ÜZÜLDÜK”

Semih, ligde sonuna kadar sürdürdükleri mücadelede şampiyonluğu son hafta maçında kaybetmelerine çok üzüldüklerini belirtti.

Haberin Devamı

Galatasaray'ı sezon içinde ligde 2 kez yenmelerine rağmen, rakiplerine şampiyonluğu vermenin ayrı bir üzüntü olduğunu kaydeden Semih, şunları söyledi:

“Çok üzüldük. Sonuna kadar gelmişsiniz. Son anda vermek... Tabii ki bizim de hatamız oldu, iyi oynayamadık. Rakibimizi 2 maçta yendiğimiz halde onlara şampiyonluğu verdik. Bu da ayrı bir üzüntü. Ama kısmet böyleymiş. İnşallah 100. yılda çifte kupayla ve Şampiyonlar Ligi'ne katılmamızla kendimizi taraftarımıza affettireceğiz.”
Diğer yandan, iç transferde prensipte anlaşma sağlanan Servet ile de menajeri vasıtasıyla sözleşme imzalanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!