Selçuk İnan seferberliği

Güncelleme Tarihi:

Selçuk İnan seferberliği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2011 11:41

Trabzonspor sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddia edilen Selçuk İnan'ı kadroda tutmak için müthiş bir teklif hazırlığı içerisine girdi.

Genel Sekreter Hasan Yener ise, federasyonu Sivas'ta tribünlerin Fenerbahçe'ye açılmasıyla ilgili olarak göreve çağırdı.

Trabzonspor Yönetim Kurulu bir taraftan dış transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken, bir taraftan da takımla sözleşmesi sona erecek olan oyuncularla görüşmelerine devam ediyor. Bordo-Mavili kulübün takımdan ayrılması gündemde olan Selçuk İnan'ı kadroda tutabilmek için çok ciddi bir teklif hazırlığı içerisinde olduğu öğrenildi. Daha önce, "Avrupa'ya gidemezsem Trabzonspor'da kalırım" diyen Selçuk İnan'ın da yönetimin hazırladığı yeni teklif karşısında en azından sözleşmesini 1 yıl daha uzatmaya sıcak baktığı belirtildi. Yönetimin Selçuk'a yıllık 2 milyon Euro civarında tavan fiyat olacak bir teklifte bulunma hazırlığı içerisinde olduğu ve başkan Sadri Şener'in bu konuda gerekenin yapılması konusunda talimat verdiği belirtildi.

ŞAKAR TEKLİFLERİ İLETTİ BEKLEMEYE ÇEKİLDİ

Bu arada Sevilla'da forma giyen Zokora ve Romaric'in transferlerini bitirmek için İspanya'ya giden Asbaşkan Nevzat Şakar, iki futbolcuyu transfer etmek için İspanyol kulübüne resmi teklifte bulundu. Oyuncularla da görüşen Şakar, "Biz kulübe ve futbolculara teklifimizi ilettik. Bu aşamadan sonra onların vereceği cevabı bekleyeceğiz" dedi. Trabzonspor'un önerdiği fiyat ile Sevilla'nın istediği fiyat arasında çok büyük farklılıklar olmadığı öğrenilirken, oyuncuların istediği fiyatların ise biraz yüksek bulunduğu belirtildi. Ancak yönetim her iki futbolcunun transferini de sonlandırmak için gerekeni yapmayı planlıyor.

BEKİROĞLU DA ALMANYA'DA GURBETÇİ AVINDA

Öte yandan Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bekiroğlu da Almanya'ya gitti. Burada Mainz 05'te forma giyen Avusturyalı oyuncu Cristian Fuchs ile görüşecek olan Bekiroğlu'nun, bu transferi sonlandırmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bekiroğlu'nun ayrıca bonservisi Bayer Leverkusen de olan ve bu sezon Greuther Fürth de kiralık olarak forma giyen Burak Kaplan ile Köln de forma giyen Taner Yalçın'la da bir araya geleceği belirtildi. Bekiroğlu'nun iki gurbetçiyi almak için de tüm imkanlarını seferber etmesi bekleniyor.

YENER: "FEDERASYON SİVAS'TA GEREKENİ YAPMALI"

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener ise Sivasspor'un tribünlerini Fenerbahçe'ye açmasına tepkisini devam ettirdi. DHA'ya açıklamalarda bulunan Yener, "Şampiyonluk yarışı son haftaya kalmış. Ama açık bir şekilde bizim rakibimiz olan takıma Sivas'ta avantaj sağlanıyor. Hak etmediği bir avantaj veriliyor, bu yasalara göre kesinlikle suçtur. Federasyon kesinlikle gereğini yapmalıdır. Federasyon buna göz yummasın. Bu bir şampiyonluk maçı. Federasyon hem bizim, hem de Fenerbahçe'nin maçının üzerinde titizlikle durmak zorunda. Bu konunun peşini asla bırakmayacağım. Eğer bu konuda gereken yapılmazsa Trabzonspor olarak bir basın toplantısı düzenleyeceğiz ve tepkimizi daha sert bir şekilde ortaya koyacağız. Kimseye hakkımızı yedirtmeyiz" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!