Seks şikesine rekor ceza

Güncelleme Tarihi:

Seks şikesine rekor ceza
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2000 00:00

Haberin Devamı

Hakemlere 'hayat kadını rüşveti' teklif edilmiş

UEFA, C.P.Niamt-Austria Wien takımları arasında oynanan İnter Toto Kupası maçından önce hakemlere ilginç bir şike önerisinde bulunan Rumen kulübünü cezalandırdı. C.P.Niamt Kulübü, başkanı ve bir Rumen hakem 1'er yıl hak mahrumiyeti cezasına çarptırıldı

BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ

Böylesi ne görüldü, ne de duyuldu... Romanya'yı bu sezon İnter Toto Kupası'nda temsil eden Ceahlaul Piatra Niamt Kulübü'nün yöneticileri, Austria Wien takımı ile oynadıkları 3. tur ilk maçının hakemlerine ‘‘hayat kadını rüşveti’’ önerdikleri için UEFA'dan 1 yıl ceza aldılar.

1'ER YIL CEZA

UEFA'dan yapılan açıklamada, 15 Temmuz'da yapılan Ceahlaul Piatra Niamt-Austria Wien maçı öncesinde, Rumen kulübünün başkanı Gheorge Stefan ve Rumen hakem Florin Chivulete, karşılaşmanın hakemlerine ‘‘hayat kadını’’ rüşveti önerdikleri için 1'er yıl hak mahrumiyeti cezalarına çarptırıldı.

KULÜPLERE CEZA

UEFA, çeşitli kural dışı davranışlar, sahaya atılan cisimler ve seyircilerin çıkardığı olaylar

nedeniyle, Türk takımlarından, UEFA Kupası'ndan elenen Gaziantepspor'a 25 bin, Şampiyonlar Ligi'nde yer alan Galatasaray'a 9, Beşiktaş'a da

8 bin İsviçre Frangı para cezası verdi.

MAEHLİCH'E 3 MAÇ

Galatasaray maçında, yedek kulübesinden çıkarak oyuna girmek için ısınan, fakat yan hakemle sert diyaloğa girerek kırmızı kart gören Sturm Graz'ın oyuncusu Maehlich de 3 maç ceza aldı. UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi ayrıca Avusturya takımına da 14 bin İsviçre Frangı para cezası verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!