Sedat için bulusalım

Güncelleme Tarihi:

Sedat için bulusalım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 1997 00:00

Haberin Devamı

F.Bahçeli futbolcunun jübilesi için futbol ve sanat dünyasının elele vererek hazırladığı şölen saat 19.00'da başlayacak. F.Bahçe Stadı'ndaki organizasyonda yapılacak Yerli-Yabancı Karmaları maçında ligimizin yıldızları karşılaşacak.

Amansız bir hastalığa yakalanan F.Bahçeli Sedat Balkanlı jübilesini bu akşam yapıyor. 31 yaşındaki Sedat için elele veren futbol ve sanat dünyasının ünlü isimleri F.Bahçe Stadı'ndaki şölende biraraya gelip, geceye renk katacaklar. Program, saat 19.00'daki veteranların maçıyla başlayacak. Bu maçta Ali Şen'in yanı sıra Tanju Çolak, Rıdvan Dilmen, Cemil Turan, Alparslan Eratlı gibi isimler forma giyecek.

Ayrıca Uche, Högh, Hagi, Popescu, Filipescu, Amokachi, Yankov, Mrmiç, Letchkov Baliç, Mususi, Stingaciu, Gerson gibi yıldızların yer aldığı Yabancılar Karması, Rüştü, Alpay, Tarık, Recep, Bülent, Hakan Şükür'ün de forma giydiği Yerliler Karması ile maç yapacak. Yerlilerin çalıştırıcılığını Mustafa Denizli, yabancılarınkini ise Otto Bariç yapacak. Karşılaşmayı Erman Toroğlu yönetecek.

Yıldızlar geçidi

Futbola erken veda etmek zorunda kalan Sedat Balkanlı için düzenlenen geceye müzik dünyamızın ünlü isimleri de katılacak. Saat 19.45'ten itibaren başlayacak müzik şöleninde Seda Sayan, Özcan Deniz, Murat Göğebakan, Nalan'ın yanı sıra bir çok ünlü tribünlere seslenecek.

Sedat için Fenerbahçe Stadı'nda düzenlenen gecenin açık ve maraton tribünleri ücretsiz. Numaralı tribün davetiyeleri ise 5 milyon liradan dağıtılıyor. Futbol ve müzik ziyafeti gecesinde Yerli-Yabancı Karması maçı saat 20.45'ten itibaren Show TV'den yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!