Seda Sayan'ın ilk eş şoku

Güncelleme Tarihi:

Seda Sayanın ilk eş şoku
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 1997 00:00

Haberin Devamı

Yasemin Bozkurt'un hazırlayıp sunduğu ‘‘Yasemin'in Penceresi’’nin konuğu olan Seda Sayan, programa sürpriz konuk olarak katılan ilk eşi Rıdvan Kılıç'ı karşısında görünce, oldukça şaşırdı. Sayan, sekiz yıldır görüşmediği Kılıç'la, sahne çalışması yapmak üzere Mersin'e gittiğinde tanışmış. O dönemde Rıdvan Kılıç, Mersin İdman Yurdu'nda futbol oynuyormuş. Seda Sayan'ın ilk aşkı olduğunu söyleyen Rıdvan Kılıç, Sayan ünlü olmaya, tanınmaya başlayınca ayrılmayı uygun bulduklarını belirtti. Kılıç, bunu eşinin şöhret yolunda önünü açmak için yaptığını ve isabetli bir karar verdiğini düşündüğünü ifade etti. İlk eşini gördüğüne oldukça sevinen Seda Sayan gözyaşlarını tutamadı.

Sayan'ın Kadırga'daki genç kızlık günlerinden şöhretin zirvesine ulaşıncaya kadar geçen süre içinde yaşadığı olayların anlatıldığı programın diğer sürpriz konukları, kardeşi Sedat Sayan, oğlu Oğulcan, ilkokul öğretmeni Şahin Polat ve Adnan Şenses'ti.

Seda Sayan, programın sürpriz konukları arasında yer alan eski eşi Rıdvan Kılıç'ı karşısında görünce oldukça şaşırdı. Programa, Sayan'ın ikinci eşi Sinan Ergin'den olan oğlu Oğulcan da katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!