Schumi'nin harçlık bütçesi 4 euro

Güncelleme Tarihi:

Schuminin harçlık bütçesi 4 euro
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2005 15:36

Formula 1'in efsane pilotları arasına adını yazdıran Ferrari'nin Alman pilotu Micheal Schumacher, çocuklarını paraya alıştırmıyor. Dünyanın en çok kazanan sporcuları arasında yer alan şampiyon pilot, “Çocukların, paranın ve zenginliğin otomatik olarak gelmediğini öğrenmeleri gerekir” dedi.

Haberin Devamı

Ferrari ile pistlerde üstüste 6. dünya şampiyonluğuna koşan Michael Schumacher'in, 8 yaşındaki kızı Gina Maria ve 6 yaşındaki oğlu Mick'e haftalık olarak yalnızca 2 euro harçlık verdiği belirtildi.

Yıllık yaklaşık 80 milyon dolarlık geliriyle dünyanın en fazla kazanan sporcuları arasında yer alan Schumacher, Stern dergisine verdiği ropörtajda, konuyla ilgili olarak, “Çocukların, paranın ve zenginliğin otomatik olarak gelmediğini öğrenmeleri gerekir” dedi.

Kendi çocuklarının diğerlerinden herhangi bir farkı olmadığını belirten Alman pilot, “Verdiğim harçlığı isterlerse biriktirebilir isterlerse de harcayabilirler” ifadesini kullandı.

Babasının torunlarına mini araba aldığını kaydeden ünlü pilot, bu arabayla Gina Maria ve Mick'in iyi birer sürücü olarak yetiştiklerini sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!