'Schumacher, takım yönetiminde görev alabilir'

Güncelleme Tarihi:

Schumacher, takım yönetiminde görev alabilir
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2012 16:23

Mercedes takım patronu Ross Brawn, Alman pilot Michael Schumacher'in ilerde takım yönetiminde aktif rol alabileceğini söyledi.

Haberin Devamı

Brawn, Schumacher'in yarışmayı bırakması halinde gelecekte Mercedes AMG'de yönetici konumunda bir görev alabileceğini belirtti.

Brawn yaptığı açıklamada;

"Bu mümkün. Bunu detaylı biçimde görüşmüyoruz çünkü şu an konumuz bu değil. Fakat Michael'in motorsporlarındaki tecrübesi ve otoritesi, her takım için bir kazançtır. Bizim gibi her gün çalışacağı bir iş isteyip istemediğinen emin değilim, ancak buralardan uzak kalmak da istemeyecektir. Sporu, yarışmayı, arabaları geliştirmeyi ve takımın naıl çalıştığını görmeyi hala çok seviyor."

turkiyef1.com'un haberine göre; Brawn, Schumacher'in takımda kalma kararının da yalnızca kendisine ve ya yalnızca takıma ait olmadığını belirterek şu sözleri söyledi;

"Bu konuda yalnız olduğunu sanmıyorum. Birlikte bir çözüm bulmalıyız. Gerçekten detay veremem ancak, Kalmak yalnızca Michael'in kararı değil, takımın da kararıyla olabilecek bir şey. Bu birlikte alınacak bir karar. Bence Michael hala birpilot olarak çok fazla şeye sahip. Spa'da istediği gbi yeterince güçlü bir arabaya sahip olmamasına rağmen mükemmel yarıştı. Bu yıl bunun gibi pek çok yarış çıkardı. Özellikle 2014 sezonunda Michael'in kalibresinde birisi her takım için çok faydalı olacaktır. Özellikle de bizim için."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!