Scala'dan garanti

Güncelleme Tarihi:

Scaladan garanti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2000 00:00

Haberin Devamı

‘‘Levski Sofya'yı İnönü Stadı'ndaki ilk maçta farklı skorla yenip, turu İstanbul'da atacağız’’ diyen Beşiktaş Teknik Direktörü, siyah beyazlı taraftarlardan destek istedi.

İnönü'de kaybetmeyiz

Beşiktaş Teknik Direktörü Nevio Scala, çarşamba günü Levski Sofya ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu maçı öncesi iddialı konuştu. İtalyan çalıştırıcı, ‘‘Levski Sofya'yı ilk maçta farklı skorla yenip, tur şansını Bulgaristan'a bırakmayacağız. Taraftar desteği olduğu sürece İnönü Stadı'ndaki tüm maçlarımızı kazanırız’’ dedi.

Tek eksiğimiz moral

Levski Sofya karşısında Mehmet, Karhan, Ayhan, Nihat ve Nouma gibi sonuca doğrudan etki edecek yetenekte oyuncuları olduğunu belirten Scala Scala şunları söyledi: ‘‘Taraftarlarımız merak etmesin. Çarşamba akşamı karşılarında turu garantilemiş bir takım bulacaklar. Tek eksiğimiz moral motivasyon. Bu sorunu da bir-iki gün içinde çözüme kavuştururuz.’’

Nevio Scala gençleri takibe aldı

Scala, genç oyuncuları yakın takibe aldı. İtalyan çalıştırıcı, Beşiktaş'ın genç oyunculardan kurulu ikinci takımının dün Kartalspor'a 1-0 yenildiği maçı tribünden izledi. Scala, özellikle Sarp ve Barbaros'u beğendiğini söyledi.

Kartal'a üçüncü şok

BEŞİKTAŞ camiası, efsane futbolcusu Yusuf Tunaoğlu'nun kaybetmenin şokunu üzerinden atamadan, dünkü ölüm haberleriyle bir kez daha sarsıldı. Eski yönetici Cenk Koray'ın kalp krizi geçirip vefat etmesinden sonra, siyah beyazlı kulübün genç voleybolcusu Eli Yıldız da bir süredir tedavi gördüğü lösemi hastalığına karşı koyamadı. Yıldız'ın cenazesi dün Şehremini Mümineana Camii'nde öğleyin kılınan namazdan sonra toprağa verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!