Sayitoğlu: FIFA Ersen'i Huelva'ya verir

Güncelleme Tarihi:

Sayitoğlu: FIFA Erseni Huelvaya verir
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2007 12:54

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Ersen Martin konusuna açıklık getirdi. Sayitoğlu, "Ersen Martin FIFA'ya, 'Huelva'ya gitmek istiyorum' diye ikinci bir mektup yazmışsa, FIFA Ersen'i Huelva'ya verir" dedi.

Haberin Devamı

Trabzonspor'da Ersen Martin'in Recreativo de Huelva'ya transferi konusunda belirsizlik yaşanmaya devam ediyor. İki kulüp arasında FIFA'lık olan Ersen ise tavrını İspanya'dan yana ortaya koydu. FIFA'ya gönderdiği ilk mektupta, "Ben sakatlığım boyunca Trabzonspor'da kalmak istiyorum" dediği iddia edilen Ersen Martin'in FIFA'ya yeni bir mektup yazarak, "Huelva'ya gitmek istiyorum" dediği öğrenildi.

Bu gelişme karşısında büyük şok yaşayan Trabzonspor yönetiminden Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, konuya açıklık getirdi. Sayitoğlu, yaptığı açıklamada, "Ersen, 'Ben Huelva'ya gitmek istiyorum' diye FIFA'ya ikinci mektubu yazmışsa bu durum FIFA'nın kararında yüzde yüz etkili olur. FIFA böyle davalarda iki kulüpten çok oyuncunun isteğine bakar. Ersen, Huelva'ya gitme yönünde bir isteği olmuşsa bunu çıkar açıklar. Bu durumda davayı büyük ihtimalle Huelva kazanır" diye konuştu.

Sayitoğlu, Ersen Martin'in iki kulüp arasında kesin bir karar vermesi gerektiğini belirterek, "FIFA'ya, 'Ben Huelva'ya gitmek istiyorum. Bu yönde de anlayış bekliyorum' diye bir isteği varsa bunu çıkıp açıklaması lazım. Eğer Ersen Huelva'ya gitmek istiyorsa o zaman yapacak bir şey kalmıyor" dedi.

Haberin Devamı

DOĞAN, BAŞKAN ALBAYRAK'LA GÖRÜŞTÜ

Trabzonspor'da Teknik Direktör Ziya Doğan yönetim tarafından tartışılmaya devam ediyor. Başkan Nuri Albayrak'ın tam destek çıktığı Teknik Direktör Ziya Doğan'a yönetim aynı desteği vermiyor. Takımın performansının her geçen gün iyiye gideceğine daha da kötüye gittiğini savunan yöneticiler, Başkan Nuri Albayrak'a bu rahatsızlıklarını iletecekler. Ziya Doğan'ın da gelen tepkilerden oldukça rahatsız olduğu ancak kafasına takıma vermeye çalıştığı öğrenildi. İstanbul'da Başkan Nuri Albayrak ile bir görüşme yaptığı öğrenilen Doğan'ın takımın gidişatı hakkında Albayrak'a bir rapor sunduğu belirtildi.

ALBAYRAK 5 TRİLYON VERDİ

Trabzonspor'da futbolculara sezon başı paralarının ödenmesi için 5 Ekim 2007 tarihine verilen çekin tahsil edilmesinde Başkan Nuri Albayrak'ın önemli bir fedakarlıkta bulunduğu öğrenildi. Çeklerin ödenebilmesi için Başkan Nuri Albayrak'ın 5 Trilyon lirayı Trabzonspor kulübü hesabına aktardığı ve çeklerin ödendiği öğrenildi. 5 Ekim tarihinde yapılması gereken 7 trilyon liralık ödeme için kulüp kasasında 2 trilyon para bulunduğu ve başta Genel Sayman Emin Kahraman olmak üzere tüm yöneticilerin sıkıntı içerisinde bulunduğu dönemde Başkan Nuri Albayrak'ın 5 Trilyon liralık desteği adeta ilaç gibi geldi.

Haberin Devamı

Genel Sayman Emin Kahraman'ın bu olaydan sonra başkan Albayrak'a telefon açarak yönetim adına teşekkür ettiği belirtildi. Öte yandan Aralık ayında yapılacak Olağan Genel Kurul öncesi yeniden aday olmak için nabız yoklayan Başkan Nuri Albayrak'ın kendisine yakın isimlerden, "Aday olma" diye baskı gördüğü iddia edildi. Albayrak'ın ise gelen baskılara rağmen, "Ben hiç bir işimi yarım bırakmadım. Trabzonspor'da yapmam gerekenler var. Yeniden aday olarak verdiğim sözlerin tümünü yerine getireceğim" dediği ve adaylık konusundaki tavrının net olduğu öğrenildi.

UMUT BULUT KAHROLDU

Kasımpaşaspor maçında kaçırdığı gollerle alınan beraberlikte önemli rol oynayan golcü futbolcu Umut Bulut, galip gelemedikleri için üzgün olduklarını söyledi. Umut, kaçırdığı goller için özür dilediğini belirterek, "Bu her forvet oyuncusunun başına gelebilecek bir olay. Gol atmayı çok istiyordum ama olmadı. Kaçırdığım gollerden sonra 0 - 0 berabere kalmak beni kahretti. Herkesten fazla ben üzüldüm. Ama bu hatamı telafi etmekte benim elimde. Bundan sonraki maçlarda daha dikkatli olup takımımın alacağı tüm galibiyetlerin altına imzamı atmak istiyorum. İnşallah bundan sonra bu tür talihsizlikler yaşamam" diye konuştu.

Haberin Devamı

Trabzonspor'da Kasımpaşaspor maçından sonra futbolculara verilen üç günlük izin yarın doluyor. Salı günü saat 20.00'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapacağı çalışma ile Beşiktaş maçı hazırlıklarına başlayacak olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ziya Doğan'ın Kasımpaşaspor maçında performansını beğenmediği futbolcuları sert bir dille uyarması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!