Sayılmayan gol skandalını kadın hakem önledi

Güncelleme Tarihi:

Sayılmayan gol skandalını kadın hakem önledi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2013 11:32

Conference Ligi'nde zirveye oynayan Kidderminster Harriers, orta sıralarda bulunan Wrexham'ı konuk etti. Karşılaşma ev sahibi ekibin 2-0'lık üstünlüğü ile devam ederken 71. dakikada çok enteresan bir pozisyon yaşandı.

Haberin Devamı

Gelişen Wrexham atağında Adrian Cieslewicz, topla birlikte hafif sağ çaprazdan ceza alanına girip sol köşeye şutunu çekti ve top direğin hemen yanından içeriye girdi ama yırtık fileden dışarıya çıktı.

BAYAN HAKEM HATAYI DÜZELTTİ

Bunun üzerine maçın bayan hakemi Amy Fearn, kale vuruşunu işaret etti. Bu dakikadan sonra çok büyük bir kargaşa yaşandı ve oyun itirazlardan dolayı yaklaşık 6 dakika durdu. Sonunda mücadelenin hakemleri doğru kararı verip golü geçerli saydılar.

Wrexham takımının golünün geçerli sayılması puan almasına yeterli olmadı. Kidderminster Harriers, 78. dakikada bulduğu golle farkı yeniden 2'ye çıkardı ve mücadeleyi ev sahibi ekip 3-1 kazandı.

ALMAN HAKEM YIRTIK FİLEYİ GÖRMEMİŞTİ

Bu olayın tam tersi Almanya Ligi'nin 9. haftasında yaşanmıştı. Hoffenheim-Bayer Leverkusen karşılşamasında büyük tarışmalara yol açan pozisyon 70. dakikada gerçekleşmişti. 70. dakikada Stefan Kiessling'in kafa vuruşunda yan ağlardan auta çıkan top, yırtık filelerden içeriye girmiş ve hakem de bu pozisyonu gol olarak değerlendirmişti. Bayer Leverkusen, sayılan bu golle birlikte 2-1'lik skorla sahadan ayrılmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!