Şaşırtan şampiyon

Güncelleme Tarihi:

Şaşırtan şampiyon
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2007 00:00

Fenerbahçe, kolay gibi gözüken maçlarda beklenen sonuçları alamayıp 24 puan kaybederken, takipçisi 8 takıma yenilmedi. Sarı lacivertlilerin bu maçlardaki kaybı ise sadece 8.

FENERBAHÇE’nin bitime 2 hafta kala elde ettiği şampiyonluğun ilginç bir özelliği var. Sarı lacivertliler, taraftarlarını 100. yıllarında sevinçten göklere çıkaran bu başarıyı güçlü rakipleri yenerek elde etti. Büyük maçlara daha iyi konsantre olan Fenerbahçe, kendisini takip eden 8 takıma yenilmezken, bu karşılaşmalarda sadece 8 puan kaybetti.

Buna karşılık 32 puanlık kaybın 24’ünü son 9 sıradaki takımlardan 8’i karşısında elde etti sarı lacivertliler... Fenerbahçe, alt sıralardaki rakiplerinden Gaziantepspor’u iki maçta da yenerken diğerleri karşısında sürpriz puan kayıpları yaşadı.

Büyük maçları seviyor

Fenerbahçe’nin bu sezon puan kaybettiği maçlar ve o karşılaşmalarda aldığı sonuçlar şöyle... Takipçisi 8 takım: Fenerbahçe-Beşiktaş: 0-0, Fenerbahçe-Trabzonspor: 2-2, Kayserispor-Fenerbahçe: 2-2, Ankaraspor-Fenerbahçe: 2-2. Son 9 sırada yer alan takımlar: Fenerbahçe-Bursaspor: 0-1, Sivasspor-Fenerbahçe: 1-1, Fenerbahçe-Sivasspor: 2-2, Fenerbahçe-Vestel Manisaspor: 0-0, Antalyaspor-Fenerbahçe: 1-0, Denizlispor-Fenerbahçe: 0-0, Fenerbahçe-Denizlispor: 2-2, Ç.Rizespor-Fenerbahçe: 2-1, Erciyesspor-Fenerbahçe: 1-1, Sakaryaspor-Fenerbahçe: 2-1.

Kart Raporu:

KIRMIZI KART GÖRENLER: Burak (A.Gücü), Ergin (Ç.Rize)

SARI KART CEZALISI: Hürriyet (Ankaraspor), İbrahim Üzülmez, Gökhan Zan, Mehmet Sedef (Beşiktaş), Hasagiç (Gaziantep), Mehmet Nas (Gençlerbirliği), Gökhan (Kayseri), Şener (Vestel Manisa)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!